Fake Bake


Date: 2006-06-09 Time: 15:42:50
Kategori: Blandat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Har du någon gång sett Fotbollsfruar på 5an så har du säkert lagt märke till deras snygga makeup, hår och överhuvudtaget flawless look, även om intrigerna är en aning "over the top" och vissa av tjejerna är lite mer avslöjande än eleganta =) Hur som helst så använder alla tjejerna i serien Fake Bake BUS (brun-utan-sol), som bland annat finns att köpa på Look Fantastic. Andra användare av Fake Bake är Madonna och J-Lo.

Det finns många olika produkter i kollektionen; för kropp, ansikte och i formerna gel och mousse men mest sugen är jag på paketet Fake Bake Ultimate tanning pack med

- Self tanning lotion (lotion som appliceras, får verka över natten och morgonen efter ger en fin bränna och som även kan användas i ansiktet)
- Body Polish (en sorts peeling som används innan tanning lotion för jämnare resultat)
- Skin Smoothie (spray som återfuktar och även tar bort överflödig tanning lotion på torra områden, ska användas innan applicering och även morgonen efter)

Just nu får man även med en gratis Fake Bake Tanning Mousse och det låter ju inte fel. Ännu större chans att vara fin i sommar.

fb
Bild från Fake Bakes hemsida

Kommentarer
Millan

Ja, fotbollsfruar har man börjat se trots att handlingen är, ja minst sagt weird! :D Men det är glitter o glam :D

2006-06-10 13:40:06
http://twodogs.blogg.se/
SandieSandra

Jag tittar också på fotbollsfruar. Inte världens bästa men det är som en blandning av mina favvo-serier: Sex and the city och Desperate Housewives.

Alla är jättesnyggt sminkade i fotbollsfruar!!!

2006-06-11 18:50:37
http://sandiesandra.blogspot.com/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0