Din Stil, vecka 27


Date: 2006-07-05 Time: 21:57:52
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Den här veckan är det temat "Bästa hårstyling" som är på tapeten. Jag fick in lite inspiration, här är bidragen:

Sofia skriver:  "Min bästa stylingprodukt är definitivt Sunsilks Re-style Aqua Spray. Den är super för "elektriskt" och flygigt hår samt som "snabb-tvätt" då den fräschar upp och lämnar håret lite "luftigare". Kostar ca 35 kronor men är ganska sällsynt , har aldrig sett den på typ Kicks och Åhlens och sådär , men däremot på stormarknader som ICA Kvantum m.fl."

Sandra berättar om sin favorit: "Har precis börjat med en ny produkt, Farouk Silk Therapy. Finns på salonger. Det är silkesdroppar att ha i håret. Jättefin glans blir det. Jag använder det inte varje dag, men ibland tar jag ett par droppar i fuktigt hår- då bibehåller sig fukten bättre i håret.( I allfall hårtopparna inbillar jag mig..) Ibland tar jag ett par droppar i torrt hår och får då fin glans i hela håret. Inte fett alls. Speciellt torra hårtoppar ser lite nyklippta ut. 250-270kr för 50ml. En favorit just nu iallafall."

M delar också med sig av sina tips: "Jag gillar saltvattenspray eftersom det ger lite strukur till mitt annars väldigt mjuka hår. Just nu använder jag Scandinavian Formulas strandspray som funkar riktigt bra. Luktar gott dessutom. Jag brukar locka håret och för att få lockarna att hålla använder jag en gele i halvtorrt hår och sedan hårspray när det är klart. Gelén, som jag köpte efter ett tips av min frisör, är Goldwells Lagoom Jam. Den är verkligen perfekt. Gör att lockarna håller bra utan att håret blir fettigt. Funkar även att krama in i handukstorrt hår och få lite extra volym. Hårsprayen är svårare, men just för lockning måste jag ha en hårspray som ger håret mycket stadga. Wellas Super Strong är jättebra. L'Oreal Elnett är också bra, lättare att kamma ur, men håller inte för just lockning."

Min favorit inom hårstyling är Matrix Sleek Look - Seeling Serum som är silikon/glansdroppar som fungerar kanon för att ge extra glans och göra håret lite mjukare och lättare att reda ut. Fungerade bra också när jag hade extensions, så länge de inte hamnade i fästena.

Kommentarer
M

Har du lust att länka till mig i inlägget? :)

Beauty Princess

M: Självklart! =)

2006-07-06 08:28:24
http://beautyplace.blogg.se
M

Tack :) Har du bestämt något nytt tema till nästa vecka? Jag är ute efter en ögonmakeupremover och skulle vilja ha lite tips, skulle det kunna funka som tema?

Beauty Princess

M: Det låter kanon! Höll precis på att fundera ut ett. Tackar

2006-07-06 13:30:45
http://beautyplace.blogg.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0