Ted Gibson


Date: 2006-08-11 Time: 16:08:01
Kategori: Hårvård { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag blev väldigt nyfiken på nytt schampoo när jag fick nyhetsbrevet från Blush igår. De har börjat sälja produkter från Ted Gibson, som enligt utsago används av många snygga Hollywood-celebriteter. Nu när mitt Redken All Soft börjar ta slut vill jag prova nytt, även om över 300 kronor för ett scampoo känns lite väl over-the-top.

Jag gillar dock att alla schampoos och balsam finns för 5 olika typer av hårfärg - bland annat svart, brunt och guldtonat. Jag har reagerat över att hårvårdsprodukter för färgat hår ofta bara finns för två eller tre färger och det räcker ju egentligen inte. Hotspot har provat och gillar också produkterna. Vad tror ni? För dyrt eller välbehövlig glamour?

Kommentarer
Mari

Är det bara jag som har problem att komma in på Blush hemsida? Varje gång jag försöker surfa dit så får jag efter ett kort tag ett errormeddelande. Det är bara när jag besöker Blush webbsida som det händer... Skumt!

2006-08-11 22:53:03
Goddess

Välbehövlig glamour säger jag. Ok det är ett dyrt schampo, men varför inte - man behöver lite lyx i vardagen -inte sant?!!

2006-08-12 14:34:21
http://goddessess.blogspot.com
Beauty Princess

Mari: Nej, jag har inga problem med det. Fungerar det fortfarande inte?
Goddess: Jo, jag håller helt och hållet med! =)

2006-08-15 10:14:32
Mari

Ja det är fortfarande så. Det har varit så länge. Felmeddelande varje gång jag går in på Blush hemsida. Äh, får tänka positivt, det sparar ju några slantar. Kan ju inte lägga in några beställningar och kolla in sortimentet! ;)

2006-08-15 22:16:39

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0