Snygg som en stjärna!


Date: 2006-08-07 Time: 16:16:08
Kategori: Hårvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Det här mailet damp ner i min mailbox och gissa om jag blev sugen. Det var länge sedan jag fixade håret, men inte många kronor finns i börsen. Kanske någon av er som kan skämma bort sig?


Hos Corinne & Friends i Stockholm, Göteborg och Halmstad kan du redan nu boka in din tid med Hollywoodfrisören Michael Kanyon. Mellan 7 och 24 augusti kommer han att finnas tillgänglig för klippning och styling i Sverige.

Michael Kanyon föddes på Manhattan i New York. Efter flera år i Dubai valde han att återvända till sin hemstad för att fullfölja sin karriär som hårstylist. Michael har sedan dess jobbat tillsammans med flera av världens ledande fotografer. Han har även blivit en favorit bland många nya och karriärsugna fotografer vilka genom sina bilder förmedlar Michaels hårvisioner.
 
Michaels stylistjobb har synts i modemagasin som Vouge, Spoon, Harper’s Bazaar och Jane Magazine, för att bara nämna några. Som frisör och hårstylist har han även blivit en favorit bland världskändisar som Ashely Judd, Jessica Simpson, Faith Hill, Ricky Martin, Paris Hilton och Alicia Keys. Idag pendlar Michael mellan New York och Stockholm.
 
För tidbokning av Michael Kanyon ring:
Corinne & Friends Stockholm: 08 – 30 90 29
Corinne & Friends Göteborg: 031 – 13 34 30
Corinne & Friends Halmstad: 035 – 21 00 08
 
www.corinneandfriends.se


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0