Din Stil, vecka 35 - Bästa kajal/eyeliner


Date: 2006-08-31 Time: 13:35:35
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil blev lite uppskjutet tills idag, det var ju roliga auditions på Idol igår, det tycker jag om att titta på. Hur som helst var veckans tema kajal/eyeliner och många lämnade sina favoriter som en kommentar, jag ska försöka se till att få med alla plus de som kom på mail.

din stil bild

Emmy skriver: Jag brukar nästan aldrig använda kajal eftersom jag tycker det ger ett alldeles för hårt och sminkat intryck (i alla fall med svart…). Men när jag väl använder det brukar jag ha en kajalpenna från Nivea ”Soft Liner”, som faktiskt är jättebra. Mjuk och liksom ”krämig” och lätt att applicera. Inte sådär hård som vissa kan vara. Hållbarheten är väl inget vidare dock…

Sandra berättar om sin favorit: Jag använder nästan dagligen kajal och min favorit för tillfället är Clarins eye liner pencil. Den är lagom hård och ger mycket med färg.Jag gillar inte mjuka pennor. Den är lätt att vässa, och inte svår att få bra spets på heller. En del är svåra att vässa vilket gör att man måste vässa flera gånger för att få en bra spets. Mycket pigment som sitter där det ska hela dagen. Det är även en sudd, men den använder jag inte, men ett plus för dom som vill ha det på pennan. Nu var det så länge sen jag inhandlade den, men jag tror att den då kostade runt 130kr i min stad.

Modeamatören tycker såhär: Lancomes kajalpennor är bäst. Sitter som klister och billig med tanke på hur "lång" den är.

Mari skriver i en kommentar: Lancôme eller Dior! UD's 24/7 är också ganska bra!

Linda lämnade också en kommentar: Yves Rocher har jättebra pennor!

Slutligen skrev också Sara en kommentar: Cliniques quickliner for eyes är bra tycker jag, den har en "svamp" på enda sidan som man kan sudda med.

Själv gillar jag MACs Eye pencil, lagom - inte för mjuk men inte för hård och är lätt att arbeta med. Sitter hela kvällen (jag använder den mest på utekvällar) och kladdar inte. Lätt att få av också när det är dags för avsminkning.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0