Din Stil, vecka 34 - Mitt senaste skönhetsköp


Date: 2006-08-23 Time: 20:24:02
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Det var ju ett tag sedan jag körde temat "Mitt senaste skönhetsköp", det var första temat på Din Stil, så jag tyckte att det var dags att köra igen. Blev riktigt sugen på att beställa grejer efter att ha läst veckans bidrag, men det får det vara värt!

Sandra skriver: Mitt senaste inköp var faktiskt nagellim och silkesväv till naglarna( idag). Tråkigt men nödvändigt. Men på gång har jag en beställning från Blush (innehållande Eyekos fatbalm Strawberry och Smashbox primer och Håkanssons vitaminspray 6-pack mini -present,tyvärr inte till mig :( ) och Oriflame (kommer inte ens ihåg).

Mari berättar om sitt senaste: Mitt senaste skönhetsinköp är 2 st Laura Mercier Metallic crème eye colour (färgerna Mercury och Platinum). Jag är supernöjd, den bästa krämskuggan som jag provat, helt klart. Mycket bättre kvalité och förpackning än t.ex. Lancômes Color Dos Yeux. Den är lätt att applicera, man kan lägga lite mer om man vill ha intensiv färg eller välja att lägga ett tunt lager för mer naturlig look.

Emmy skriver kort och gott: Min senaste skönhetsinköp var en Hypnose-mascara från Lancome!

Mitt senaste skönhetsköp var min mascara från Nivea, som jag inte alls är nöjd med. Eyes Wide Open heter den, för den som har missat mina inlägg om den. Usch, och inte blir den bättre, tvärtom, på fredag blir det att köpa nytt! Nån som är sugen på en gratis Nivea-mascara?

primer   laura   hypnose
Bilder från Blush, Cow parfymeri och Kicks

P.S Känner varje gång jag lägger in bilder att jag måste lära mig att göra kollage, det blir så mycket finare då. Håll ut så länge...

Kommentarer
Christin

Kuligt att höra om andras skönhetsköp :)

2006-08-24 15:48:29
http://christinsshopping.blogg.se
Emmy

Gärna! Gratis är alltid gott, haha.

2006-08-24 18:46:43
http://emmyy.blogg.se
Beauty Princess

Christin: Tycker jag med =)
Emmy: Vill du fortfarande ha den? Skicka isf gärna din adress till blogg-mailen!

2006-08-27 19:59:25

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0