Din Stil, vecka 33 - Bästa fuktgivande kräm


Date: 2006-08-17 Time: 15:28:47
Kategori: Din Stil { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Din Stil, en aning sent den här gången men jag hoppas det går bra ändå. Gårdagens kväll spenderades med en god vän på café i Göteborg och sedan var det sängdags när jag kom hem. Veckans tema var hur som helst fuktgivande kräm och jag var nog inte så tydlig med att jag främst menade för ansiktet men det går ju bra med tips till kroppen också =) Hinner tyvärr inte med några bilder idag, men tipsen är lika bra ändå, tycker jag.

Angelica berättar om sin favorit: Jag gillar LdB's "Creme Rich", men är dessvärre inte särskilt förtjust i lukten, så jag har droppat i några droppar massageolja med rosdoft. På det sättet får jag precis som jag vill ha!

Sandra lämnade många bra tips: Har tre stycken som jag tycker är bra, kan inte välja mellan dom. Hydra Complete Multi-Level Moisture Lotion från Estee Lauder. Den är en lätt lotion som snabbt går in i huden. Den är för normal till bland hy. Jag tycker att huden blir lätt rosig när man använder den plus då att den får tillräckligt med fukt. Nästa är... Precision Hydramax Serum från Chanel. Ett serum som man ska (helst) använda till natten. Min hud blir jättelen av den. Den är för alla hudtyper. Jag använder bara fuktivande på natten då jag helst vill ha nåt som motverkar blankhet på dagen. Dessa två brukar jag skicka efter från Strawberrynet eller beställa om nån ska utomlands. Estee Lauder (som är ett av mina favoritmärken) finns inte i min stad så den är inte lika lätt att få tag på. Båda kostar runt 450-500kr på nätet. Ett lite billigare alternativ som jag tycker är helt ok,är ett fuktgivande serum från Oriflame. Booster serum från Optimals. Definitivt en fuktkick och dessutom luktar den gott, men har inte använt den så länge än så kan var "nyhetens behag", jag måste använda en produkt ett bra tag innan jag uttalar mig helt om den. Passar alla hudtyper. Finns i kräm för torr hy också. Ordinariepris 199kr.

Kajsa är också med och tipsar: Bästa fuktgivande kräm är BiOlivs fot och hand salva med honung! Den riktigt bra, sjunker snabbt in i huden, luktar gott och återfuktar. Förutom Idomin och Locobase är den salvan det enda som kan rädda mina vintertorra händer. Den finns att köpa på hälsokost affärer.

Kommentarer
glamourbibliotekaren

Jeg ble for sen.. men vil gjerne anbefale Decleors Hydra Floral! Passer til de fleste hudtyper, dag og natt, og er herlig luksuriøs. Og litt for dyr..

Sandra

Bra tips innan det blir vinter och man får panik efter en fuktkräm.

2006-08-17 16:02:14
http://sandiesandra.blogspot.com
Beauty Princess

Glamourbibliotekaren: Tack för tipset! Hoppas du hinner i tid till nästa vecka =)
Sandra: Tyckte jag med, jag är på jakt efter en ny för min tar snart slut.

2006-08-17 16:15:10
Goddess

Decleors hydra floral är också jättebra. Den glömde jag totalt bort. Den rekommenderas verkligen också, speciellt tillsammans med aromessence. Den är billigare på strawberrynet, men jag köpte min på Hudoteket som hade erbjudande just då.

2006-08-17 18:03:34
http://goddessess.blogspot.com/
Beauty Princess

Goddess: Har aldrig provat Decleors grejer.. är de bra i allmänhet eller vad tycker du?

2006-08-23 13:05:51

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0