Din Stil, vecka 15


Date: 2006-04-12 Time: 20:31:33
Kategori: Din Stil { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Personligen tycker jag att basen i sminket är bland det viktigaste, för att andra sminkprodukter som ögonskugga och rouge ska sitta så bra som möjligt är det kanon att hitta en foundation och/eller puder som fungerar bra för just en själv. Concealern är också en räddare i nöden när man har sovit för lite eller när huden inte vill samarbeta med en =P Denna vecka efterlyste jag därför "Bästa bassminket":

35761-148   35761-147

Elina tipsar: Nu när våren börjar kika fram använder jag mig inte av någon foundation alls eftersom jag gärna vill att mina fräknar och vårhyn ska få titta fram lite oftare, men när vädret tilltar till regn eller liknande använder jag Make Up Store's liquid foundation vilken passar utmärkt på min hy då jag har normal hy. Dock tror jag inte denna passar personer med fetare hy eftersom det är olja i den och hyn kan bli lite glänsande. Till party använder jag mig av Loreal's Cashmere Perfect, vilken är den perfekta foundationen till fest. Eftersom den ger en matt effekt och du behöver oroa dig för plitor som tittar fram. Jag vill även tipsa om Micronized compact powder - translucent som är ett matt puder från Make Up Store, passar utmärkt om du har fetare hud exempelvis i pannan som jag, du slipper glänsande hy och den ger ingen färg - helt transparent!

Sandra skriver i sitt mail till mig: Mitt bästa bassmink just nu är T-balance foundation ifrån Oriflame. Den är för bland hy. Den balanserar de teta zonerna och fuktar de torra. Passar ypperligt till min blandhy. Pris 119kr. Bassmink för min del beror mycket på hur min hy ser ut just då. Nu har jag inte så mycket finnar och blemmor annars hade nog concealer varit ett måste. Bra concealer är YSL under ögonen (lite flytande). Pris ca 275-295kr- där jag bor. Och flawless concealer (stiftform) från Oriflame. Pris 85kr. Oriflames loose powder är bäst för mig de dagar jag använder puder. Pris 129kr.

Hanna bidrar också hon med sina favoriter: Mitt bästa bassmink är min foundation Beauty protect från Nivea. Jag har väldigt känslig hy och är röd på kinderna och näsan, men de lyckas den dölja perfekt. Den håller också hela dagen och är billig, så den är ett riktigt budgettips!

35761-150   35761-149    

Min favoritconcealer har länge varit Face Stockholms, men nu har jag hittat en ny! MACs Select Moisturecover är super, känns inte uttorkande på något vis och täcker snyggt mörka ringar och blemmor. Recension på den kommer snart, för övrigt. Face Stockholm säljer fortfarande min favorit inom foundations, som ni säkert vet redan =P Puder använder jag inte så ofta, men MUS fungerar bra.

Kommentarer
modeamatören

Mitt är i.d. alla kategorier.

2006-04-12 20:39:07
http://modeamator.webblogg.se/
Name

I have waited on this!

2006-04-12 20:47:07
http://name.sprayblog.se
Beauty Princess

Modeamatören: Det verkar som många tycker om i.d. Du får vara med och tipsa i nästa veckas Din Stil =)

2006-04-12 20:47:07
Beauty Princess

Name: Haha, ja några timmar efter vad jag sa =P Massor av annat dök upp tyvärr. Tema får bli efter OC.

2006-04-12 20:53:13

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0