Personlig favorit


Date: 2005-12-10 Time: 19:30:24
Kategori: Hudvård { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Eftersom flera av er läsare har önskat tips om mer personliga favoriter i undersökningen så tänkte jag tipsa om den bästa rengöringsprodukten jag hittat hittills, Dermalogica Ultracalming cleanser for face and eyes.



Rengöringslotionen rengör på ett väldigt milt sätt och kan tvättas av antingen med en bomullspad eller med vatten, vilket är super eftersom man kan använda den för hy som är så torr och känslig att den inte tål vatten men även för normal hud. Detta har gjort att jag har kunnat fortsätta att använda den i takt med att min hy förbättrades och gick från väldigt känslig och torr till nuvarande normal. Som namnet antyder går den att använda för ögonen också, för att få bort den sista ögonmakeupen. Den luktar väldigt neutralt och går utan problem att använda dagligen, två gånger om dagen. Dermalogicas produkter finns bland annat på Look Fantastic.


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0