Julklappar 2005


Date: 2005-12-27 Time: 20:02:04
Kategori: Blandat { 5 Kommentarer }
______________________________________________________

Hoppas alla har fått fina klappar av tomten och mycket som ni önskat er! Jag fick många härliga klappar och allt som jag behöver just nu känns det som; böcker, receptböcker, underkläder och självklart skönhetsvård!

Inom det senare området fick jag ett presentpack med Davidoff Cool Water (Eau de Toilette, duschgel och body lotion), av älskade sambon, som jag ska använda flitigt nu framöver. Jag fick också Gucci Envy Me Eau de Toilette av pappa och Lancômes mascara L'extreme av mamma. Ska bli riktigt kul att experimentera med allt och se vad jag tycker. Lancômes mascaror har jag ju gillat förut, så jag hoppas på den här också.



Kommentarer
Tonårsmorsa

Härligt att du är nöjd med dina julklappar! Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år 2006. Kram!

Mari

Hoppas vi får en liten recension av L'extreme senare! =)

2005-12-28 18:08:05
Susanna

Själv har jag Lancome hypnose och den är sjukt bra! Tyvärr har det gått ett par månader och den torkar me roch me rför var dag. Har tänkt på L'extreme som nästa köp.Du måste blogga om den var bra eller dålig...Gucci envy me är underbar!

2005-12-29 12:15:03
http://fashionistas.blogg.se
SJT

Har du hittat mig på Nyligen än? :)

2005-12-30 15:30:42
http://sandrajt.blogspot.com
Beauty Princess

Tonårsmorsa: Tackar och detsamma!
Mari: Självklart kommer en sådan =D
Susanna: Jag har också haft Hypnose och älskade den, men nyfiken på nya saker som jag är har jag svårt att hålla mig till en så tänkte att jag iaf väljer samma märke och provar en ny variant av mascara bara.. spännande!
SJT: Nää, måste leta!

2006-01-02 13:09:29

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0