Allt du behöver!


Date: 2005-12-23 Time: 12:58:47
Kategori: Smink { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Neiman Marcus hemsida finns ett stort urval av Laura Merciers produkter, men de levererar tyvärr inte till Sverige. Några av deras produkter finns dock på C/O Stockholm och Cow Parfymeri i Stockholm, så kika in och kolla om du hittar! Surfade runt lite såhär dagen innan dopparedagen och hittade drömmen, från just Laura Mercier, för alla som vill lägga en perfekt makeup!

penslar

Sedan jag satsade på riktigt bra penslar har det blivit mycket lättare att lägga en bra makeup, för att inte tala om hur mycket drygare sminket blir när inte hälften sitter kvar på penseln då man applicerar. Jag har penslar från Make Up Store för ögonskugga (en tjockare och en smalare för detaljapplicering), löspuder och concealer och en pensel från Face Stockholm för rouge. Setet från LM är perfekt för den som vill köpa penslar, den innehåller alla du kan tänkas behöva!

Kommentarer
Lisa

hej, jag sprang på denna blogg av en slump och fick lite sminktips, kul!

en lite fråga, har du tips på ngn bra bronzer? har hört om Nars (många bra färg och matt) Guerlain(fin, lite fuktgivande) Face (många färger, dock lite gula i färgen). men jag har inte bestämt mig ännu, har du fler tips att ge mig här?

god jul!!

2005-12-23 15:28:53
aww

Najs! Är ute efter massa penslar och grejjer. Vad kostade penselsettet? :)

2005-12-23 16:50:48
Beauty Princess

Aww: Detta stora penselset (Master Brush Set) kostar 250 Dollar, vilket är cirka 2000 svenska kronor men det finns även ett mindre med 6 penslar för 75 Dollar, vilket blir 600 kronor. =D

Lisa: Tyvärr är jag lite efter vad gäller just bronzers och har inte det, enligt många, nödvändiga måstet. Jag ska dock ta mig ut på stan i gbg i dagarna och ska kolla runt lite, så återkommer jag om detta! =) Kul att du hittat in på sidan!

2005-12-23 23:11:00

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0