Recension: Nivea Double Designer Mascara


Date: 2010-05-29 Time: 23:52:46
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Double Designer by Nivea


Som skönhetsjunkie i allmänhet och sminkbloggerska i synnerhet är jag alltidjakt efter den perfekta mascaran. Det är den sminkpryl som i alla fall jag tycker gör den allra största skillnaden på ett osminkat vs ett sminkat fejs och den produkt som de flesta nämner är den enda grej som de drar på även om de struntar i allt annat. Det är rätt svårt att hitta en mascara som har allt som jag vill ha i en mascara - volym, lite extra längd, definition, hållbarhet, lätt att applicera, rejäl svärta, klumpfri... en hel del, med andra ord. Men nya Double Designer från Nivea, ja, den kommer rätt nära!

Double Designer Black Mystic består av två "delar" med en dubbelborste som har en ände var av själva flaskan. Nummer 1 ger svärta och volym medan nummer 2 ska ge skimmer med hjälp av pärlextrakt. Hur borstarna ser ut ser ni på bilden, den tjocka (nummer 1, till vänster) är lagom maffig utan att för den skull bli klumpig och opraktisk, den smala (nummer 2, till höger) är en gummiborste som är grymt bra på att separera. Det går bra att bara använda den tjocka "vanliga" mascaran om man vill det - det brukar jag göra de morgnar när jag är extra trött - även om jag tycker att det blir snyggast när man kombinerar båda två.

Resultatet med både nummer 1 & 2 av mascaran är tjocka, separerade, fina fransar som skimrar en aning i vissa vinklar, när ljuset ligger på från "rätt" håll. Inte för mycket, absolut inte så att det känns fjortisaktigt eller glittrigt, utan bara lite extra vardagsfint sådär. Använder jag bara nummer 1 så blir mina ögonfransar voluminösa och svärtan är riktigt bra. Mascaran fäller minimalt och när jag sminkar av mig på kvällen så känner jag mig fortfarande riktigt fräsch. Det enda jag hade velat ändra med Double Designer är mängden mascara, eftersom det är två ändar får Nivea bara plats med 2x5 ml i flaskan och det tar slut på lite mer än en månad. Priset är strax över budgetpris, 159 kronor.

BETYG: BBBB+ (4+/5) 

Kommentarer
julia

Hej, måste bara säga att jag tycker om din blogg riktigt mycket! Väldigt bra! :-) kram

2010-06-01 23:17:03
http://jjuullia.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Julia: Åh, vad roligt att höra! Tack så mycket :D Kramar

2010-06-04 20:21:09

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0