Recension av Helena Rubinstein - Lash Queen Mascara


Date: 2009-05-28 Time: 14:46:03
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Äntligen ny mascara! Jag använde min senaste alldeles för länge innan jag fick tummen ur och shoppade nytt. Helena Rubinstein är ett märke som jag faktiskt aldrig har testat något ifrån innan Lash Queen Mascara fick följa med hem från Åhléns.

Lash Queen är en volymmascara och har två olika sidor på sin borste; en kortare och en längre. Tanken är att man ska börja vid fransroten med den korta sidan, bygga upp volym och sedan - i takt med att man drar borsten uppåt - rullar man den så att den långa sidan applicerar mascaran. Förstår ni? Jag känner att det är lite trixigt att förklara.

Borsten är väldigt tjock vilket gör att jag får arbeta lite för att resultatet ska bli fint, särskilt på nederfransarna, där mascaran gärna lämnar fula märken under ögonen. Efter lite knep och knåp blir dock resultatet väldigt fint och skillnaden (som ni ser på bilden) utan och med mascara är rätt dramatisk. Jag ser både volym och separation, vilket jag tycker om.

Hållbarheten då? Jodå, den är helt ok. Den håller en hel dag och även genom ett svettigt träningspass, utan att fälla. Mascaran håller dock inte riktigt för en andra applicering, vill jag bättra på sminket fram emot kvällen har jag märkt att det är bäst att antingen skippa att bättra på just mascaran eller att först sminka av och sedan sminka om. Drar jag borsten över redan målade fransar börjar mascaran lätt att fälla efter någon timme. Mindre bra. Särskilt eftersom Lash Queen kostar över 300:-. Hade mascaran hållt för en andra applicering och varit lite lättare att applicera hade den fått riktigt bra betyg, men de två faktorerna i kombination med att den kostar en hel del gör att HR Lash Queen bara får medelbetyg.

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer
sminkjante

Det är alltid lika roligt att läsa mascararecensioner.

2009-05-29 08:36:22
http://sminkjante.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

sminkjante: Jag håller med. Särskilt spännande är det eftersom alla verkar tycka så olika.

2009-05-29 10:12:18

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0