Recension: E. Funkhouser - Concealer


Date: 2009-11-14 Time: 19:24:07
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Om någon frågar mig vilka 3 produkter som är måsten i min sminkbag så skulle mitt svar vara: concealer, mascara och läppbalsam. Det är med anledning av detta som jag ständigt är på jakt efter ännu bättre produkter inom just de områdena. Jag har mina olika basicfavvos men det stoppar mig inte från att tro att gräset är lite, liite grönare på andra sidan.

Och vet ni... med många halvdana concealerbesvikelser i bagaget så har jag hittat en som är sådär bra på allting jag vill att den ska vara bra på. Den kommer från E. Funkhouser. 

Först och främst, den täcker bra. Viktigast av allt! Secondly - den är krämig och väldigt lättarbetad, något som gör att jag slipper få torra flagor under ögonen och att det är lätt att få till ett jämnt resultat. Med de tre olika nyanserna är det dessutom enkelt att få till "min" nyans oavsett om jag ska dölja finnar eller mörka ringar. Jo, men ni hör ju - this is it! Love at first sight!

Den ljusa färgen i paletten används för att neutralisera rosa undertoner i huden, mellanfärgen för att göra mörka områden ljusare och den mörka färgen för att utjämna hudfärgen. Concealern från E. Funkhouser finns i 4 olika utföranden, för hudtonerna Fair, Nude, Natural & Mahogany. Kanske hade det varit på sin plats med ytterligare en mörkare - det är enda minuset jag kan hitta. Själv tycker jag att Fair passar perfekt för min ljusa hy. Den kostar 269 kronor och shoppas bland annat på Way To Life.

BETYG: BBBBB (5/5)


Kommentarer
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Att testa nytt är alltid kul :D därför jag har så många läppglans ;) haha!



Nu när du säger Matrix Biolage så har jag faktiskt provat den också när jag tänker efter, men de var också ett schampoo och balsam som jag inte märkte någon större skillnad på mitt hår =//

Men jag tänker köpa bed head igen och även loreal repair och använda så att man inte har samma jämt :) de var antagligen det som hände med mitt hår, det blev för vant vid de jag hade för Bed head var skitbra hehe!

2009-11-14 20:55:41
http://candis.se
Ludde

Väldigt nyttig och fin blogg, här kan man ju hitta perfekta julklappen till sin flickvän eller tjejkompis!:)

2009-11-15 12:32:59
http://anglars.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Ludde: Vad roligt att du tycker om den :)

2009-11-15 14:05:31

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0