Recension av Isa Dora - Perfect Cover Stick


Date: 2008-08-02 Time: 19:28:31
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________



Det var ett par månader sedan jag köpte mitt exemplar av concealern Perfect Cover Stick från Isa Dora, men jag hade helt glömt att jag inte hade berättat för er om mitt betyg. Det har blivit en hel del inköp på senaste tiden (för många tror jag) så den här recensionen hade jag helt missat.

Nog om det och mer om produkten! Jag hade hoppats på att hitta ett bra budgetalternativ när jag köpte det här täckstiftet men jag får leta vidare ser det ut som. Ja, Perfect Cover Stick är tyvärr ingen höjdare, den är för gul i tonen och det här var ändå den nyans som passade mig bäst av de 6 som finns att välja på - kasst utbud bara det.

PCS är för normal till fet hy (min hudtyp) men trots detta blir jag en aning torr på de ställen där jag använder concealern. Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att få till ett helt täckande resultat under ögon och över finnar och liknande. Concealern fungerar bara skapligt, om du inte har så mycket att dölja. Nä, ska ni köpa något från Isa Dora, tycker jag att ni ska satsa på valfri ögonskuggepalett istället!

BETYG: BB

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0