Recension: Natuvive - Almond Calming Cleansing Tonic


Date: 2009-08-04 Time: 19:43:51
Kategori: Recensioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________

Ni kommer säkert ihåg min recension av rengöringen från Natuvive för ett tag sedan? Den fick rätt lågt betyg. Dags för ansiktsvattnet i samma serie!

Calming Cleansing Tonic från Natuvive kostar strax över 100-lappen (om jag minns rätt) hos Apoteket och serien Almond är för torr och känslig hy. Min hy har de senaste månaderna varit väldigt känslig - antagligen efter att ha bytt rengöring lite för ofta senaste halvåret. Så kan det vara när man absolut vill hitta en ny favvo.


Detta lovar Natuvive: "Extra milt och återfuktande ansiktsvatten med mandel, speciellt utvecklat för torr hy. Avlägsnar skonsamt de sista resterna av makeup och orenheter och lämnar huden ren och fräsch. Berikad med lugnande Bisabolol. Lugnande, vårdande och rengörande. Gör din hy naturligt fräsch."


När jag använde ansiktsvattnet första gången blev jag överraskad över hur väl den verkligen fick bort de sista sminkresterna (samtidigt som jag besviket såg hur lite rengöringen faktiskt rengjorde). Calming Cleansing Tonic doftar dessutom riktigt fräscht och gott (stort plus för mig som är väldigt doft-kräsen). Särskilt bra för min känsliga hy tycker jag dock inte att den är. På torr hy har den inte alls känts lugnande och när jag brände mig lite i solen utomlands, då sved den till och med! Men däremot märker jag hur den förbereder huden för fuktkrämen väldigt väl och det är inte illa pinkat för ett budgetansiktsvatten.

Summan av kardemumman är att Calming Cleansing Tonic rengör mycket bra men att den är mindre bra för känslig hy, som den trots allt är utvecklad för. Jag saknar det extra lilla oomphet liksom... Stay tuned för "sista delen" - recension av fuktkrämen i Almond-serien!

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer
Sublim

Hm, det verkar helt enkelt inte vara en must-have-linje.;)

2009-08-04 23:25:30
http://www.sublimt.se

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0