Recension: Natuvive - Almond Gentle Cleansing Cream


Date: 2009-06-21 Time: 15:14:30
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Det är många som har varit nyfikna på vad jag tycker om Natuvives produkter och hur de har fungerat för mig. Här kommer därför den första recensionen, på ansiktsrengöringen Gentle Cleansing Cream i Almond-serien. Almond är till för torr och känslig hy och eftersom min gärna blir lite torr och stramar vid rengöring valde jag att testa produkterna i denna serie. Tyvärr har jag ingen möjlighet att recensera Olive- & Aquaminerals-serierna. Jag undrar därför om det är någon som har testat dem som vill gästrecensera på Beauty Place?


Hur som helst - tillbaks till Gentle Cleansing Cream. Jag har testat rengöringen i ett par månader men har tyvärr inte fastnat för den. Rengöringen går att använda både på torrt ansikte med en bomullspad och tillsammans med vatten. Jag har testat båda men personligen tycker jag att det behövs vatten för att jag ska känna att sminket verkligen tas bort så mest har jag kört på vatten + rengöring. Krämen är ganska odryg, det krävs två klickar för att det ska räcka till hela ansiktet. Jag gillar inte att den inte löddrar, men det är mest en personlig uppfattning jag har för det gör säkert varken från eller till när det gäller att rengöra.

Men.. jag tycker det är lite si och så med rengöringen, på de torraste ställena i mitt ansikte är det svårt att få bort allt smink, som foundation och rouge. Jag känner också att huden fortfarande stramar, trots att Gentle Cleansing Cream ska återfukta rätt mycket. Sammanfattningsvis är det här alltså ingen rengöring som jag skulle rekommendera, även om den doftar väldigt fräscht. Håll dock utkik efter recensioner på ansiktsvattnet och fuktkrämen här på Beauty Place!

BETYG: BB (2/5)

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0