Toki Doki Summer 2011 - Beach Club


Date: 2011-05-09 Time: 19:18:59
Kategori: Kollektioner { 1 Kommentarer }
______________________________________________________


Sommarkollektionen Beach Club från Toki Dokis makeuplinje är just som märkets produkter brukar vara - en dos tokig, en dos söt och en dos färgglad. Beach Club innehåller tyvärr bara två makeupprodukter; läppglans och en ögonskuggspalett även om glansen kommer i fem olika nyanser.

Kollektionen bjuder dock på ett lite större utbud av olika väskor i sann Toki Doki-anda. En miniresväska, en beachbag, en tygkasse, ett litet pennskrin och ett set med tre olika små sminkväskor.

Personligen är jag inget stort fan av Toki Doki, varken som klädmärke eller som sminkmärke. Trycken är inte riktigt i min stil och läppglanset från kollektionen som de gjorde för Smashbox visade sig vara av riktigt dålig kvalité. Därför kommer jag inte att vara den som står först i kön för att köpa något från Beach Club. Om du är sugen gäller det att ha kontakter för Toki Dokis Beach Club-smink kommer bara att säljas hos Sephora.

Vad tycker du om Beach Club-kollektionen?

Kommentarer
FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

NU ÄR TVÅ TÄVLINGAR IGÅNGDRAGNA PÅ BLOGGEN! ursäktar om detta ogillas* http://feliciaaulen.blogg.se/2011/may/tavling-phax-swimwear.html

- vinn en exklusiv bikini ur Kenzas val av bikinis* http://feliciaaulen.blogg.se/2011/may/vinn-resa-till-gran-canaria.html

-tävling där man kan vinna en resa till Gran Canaria i 4 dagar.

2011-05-14 11:46:27
http://feliciaaulen.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0