Recension: Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion


Date: 2010-10-20 Time: 20:43:48
Kategori: Recensioner { 8 Kommentarer }
______________________________________________________


Ibland råkar man testa produkter som man senare inte förstår hur man har kunnat klara sig utan, det är väldigt härligt att hitta en sådan där klockren grej som känns bra på alla vis. Primer-produkter kom för ett par år sedan och slog igenom med en sån kraft att ingen som älskar makeup nu för tiden säger att sminkningen blir lika snygg utan. Med handen på hjärtat så ska jag erkänna att jag inte alls använder primer så mycket som jag kanske borde för att mitt smink ska hålla sig snyggt hela dagen, men när det gäller (till after-work eller party) är jag snabb att plocka fram min foundationprimer, för att vara säker på att makeupen ska hålla riktigt länge.

Med tanke på detta passade jag på att köpa ögonskuggsprimern Eyeshadow Primer Potion Sin från Urban Decay när jag var på semester i USA för ett drygt halvår sedan. Den visade sig vara en sådan där produkt som jag just skrev om - den är så underbar så jag vet inte vad jag gjorde innan jag hittade den. Jag älskar att min ögonskugga äntligen kan vara lika snygg efter 8-10 timmar som den var när jag lade på den och att jag inte ser minsta spår av att skuggan vill krypa in och lägga sig i vecken. Det är så trist när man har lagt ner en massa tid på att få till en snygg sotning och så slutar det med att man har ett par, tre svarta streck längs med ögonlocken.

Eyeshadow Primer Potion är en lagom kletig primer som känns väldigt dryg. För mig räcker det att doppa penseln i flaskans innehåll, stryka den över ögonlocken en gång och sedan arbeta in primern med fingrarna. Det går att lägga på ögonskugga direkt efter och vips är du färdig! Något av det allra bästa är dock att champagneskimrande nyansen Sin (den guldiga tuben), som jag har, funkar precis som den är. Alltså - bara primer, ingen skugga, om du har bråttom eller bara vill se sådär lagom fräsch ut. Då blir primern ungefär som en naturlig och snygg krämögonskugga som hjälper dig att se pigg och glad ut.

BETYG: BBBBB (5/5)

Kommentarer
Wysteriia

Det där är min stora favorit :D

2010-10-21 07:30:41
http://Wysteriiasblogg.se
Anonym

Måste springa till Boots i eftermiddag för att handla den och testa! Den låter fantastisk! kram

2010-10-21 10:36:17
Anonym

Måste springa till Boots i eftermiddag för att handla den och testa! Den låter fantastisk! kram

2010-10-21 10:36:55
Veronica, Beauty Place

Wysteriia: Den är så jäkla bra så det är otroligt! Har du Sin-varianten eller originalet?



Anonym: Jaa, gör det! Jag lovar att du också kommer att älska den. Kram på dig

2010-10-21 20:25:28
sminkjante

Jag kan bara hålla med. Har testat många primers men jag tycker UD's är bäst. Bäst är orginalet, med Sin blir det lite för mycket skimmer iaf på mig:)

Veronica, Beauty Place

sminkjante: Jag har ju bara testat Sin, då kan ju hända att jag skulle gilla originalet ännu mer. Jag gillar ju dock skimret och tycker inte att det syns genom ögonskuggan, men smaken är ju som baken.

2010-10-23 16:25:56
Hellen

Jag har äntligen införskaffat den, o'boy I love it! Tror jag var inne på Boots tre gånger innan jag hittade den. Väldigt undangömd...

Funkar bra som highlighter också :D

2010-11-23 15:31:56
http://lammyintown.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Hellen: Visst är den helt underbar?! Jag vet inte hur jag klarade mig utan - ögonskuggan sitter ju bara ett par timmar utan. Blir lite avundsjuk på dig som kan shoppa på Boots, kommer ihåg att jag älskade ett rouge därifrån, från något märke som hette typ 17 eller 7 - finns inte här i Sverige i alla fall. Runt 50 kronor kostade det har jag för mig, ett riktigt budgetfynd!

2010-11-23 20:13:39

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0