Några fina beauty-erbjudanden!


Date: 2010-03-19 Time: 22:51:36
Kategori: Fyndtips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Just nu ligger jag i sängen och njuter av att helgen precis har börjat. Sambon sitter med grabbarna ute i vardagsrummet och tittar på koreansk vampyrfilm. Funderar på att nätshoppa lite i helgen och surfar därför runt på diverse beautybutiker på nätet (det finns alldeles för mycket fint för att inte klicka hem något). För er andra som också känner för att fynda i helgen kommer här lite rabattkoder och tips.

 Handla för mer än 500 kronor hos Eleven så får du ett fullsizeläppglans från Aqualina Pink Sugar på köpet.

 Har du Facebook? Passa på att bli ett fan av Accessora så får du, förutom koll på nyheter och reor, 50 kronor att handla för när du beställer för 275 kronor eller mer.

 När du ändå är igång - passa på att bli ett fan av Nelly.se på Facebook också. Då får du 100 kronor att shoppa för när du beställer för över 500 kronor. Där finns all möjlig skönhetsshopping, förutom kläder, så de där 500 kronorna är lätta att beställa för, jag lovar.

Nu ska jag börja räkna dagarna tills jag sitter på Göteborgs Konserthus med M och lyssnar på Salem Al Fakir - om en vecka är det dags! En tidig födelsedagspresent från älsklingen.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0