Inspiration - Rihanna


Date: 2010-01-10 Time: 15:45:51
Kategori: Inspiration { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Rihanna är en stor modeinspiration för många och hon snor 1-plats efter 1-plats på topplistor om de bäst klädda kändisarna. Men det är inte bara på fashionfronten som r&b-sångerskan lyckas - hon har skitsnygga makeuper och välfixat hår vart hon än dyker upp.

Rihanna är faktiskt den enda kändisen som har fått mig att börja fundera på att byta hårstil helt och hållet - från det långa, blonda svallet jag har nu till en kort page á la henne. Sen kommer jag ihåg att jag har ett självfall som gör att jag skulle behöva föna håret i en halvtimme varje dag och då ändrar jag mig. Men - ursnygg och inspirerande är hon i alla fall!

Inspireras av Rihanna och använd färger och lek med olika looker. Byt det vanliga läppglanset mot ett ceriserosa läppstift, måla en tjock eyelinerrad som verkligen syns istället för den vanliga, naturliga och investera i en locktång som ger maffig volym. Jag kollar in bilder på Umbrella-stjärnan när jag vill variera mig och testa något helt nytt.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0