Snow Crystal


Date: 2010-04-13 Time: 21:59:23
Kategori: Naglar { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Snow Crystal är ett nagellacksmärke som jag aldrig har testat innan, trots att jag brukar hänga rätt länge och dregla över alla skönhetsdiskar när jag väl är i Stockholm och hälsar på. Märket finns nämligen att köpa på Åhléns i huvudstaden och även på deras egen hemsida. På bilden ser ni några av deras nyaste färger från deras vår- och sommarkollektion, som alla ligger under hundralappen.

Känner ni er nyfikna på Snow Crystal? Det gör jag och just därför är ett paket på väg hem till mig så att jag kan lacka och tycka till! All in the name of a beauty blogger :)

Kommentarer
S

Sv: Vet inte om du har läst inlägget om möjligheterna att köpa plagg från LC Lauren Conrad som jag gjorde igår, för där får du svaret på din fråga. Men angående the lace skirt, så såg jag en liknande på Zara för.. kanske 2 veckor sedan. Den finns kanske inte kvar och jag vet inte hur utspritt Zara är i Sverige, men ett litet tips iallafall :)

2010-04-14 21:29:04
http://laurenconrad.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

S: Tack för ditt svar! Jag prenumererar på din blogg, så visst har jag läst inlägget. Jag har till och med lagt till det som favvoinlägg så att jag ska komma ihåg att besöka en sådan butik när jag åker till L.A om en månad :)

2010-04-14 21:39:18

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0