I love your blog!


Date: 2010-04-28 Time: 20:30:04
Kategori: Allmänt { 9 Kommentarer }
______________________________________________________


På morgonen innan det var dags för den lyckade skönhetsbloggträffen fick jag en jättefin "I Love Your Blog-utmärkelse" från LipGloss Bitch. Tack, gulle-Helena, vad roligt att vara med i din lista!

I Love Your Blog brukar gå runt i bloggvärlden med jämna mellanrum och alla får nämna några eller flera bloggar de följer och tycker lite extra mycket om. Det är lika roligt varje gång, tycker jag, för jag brukar få nya idéer och roliga bloggar att surfa in på och lägga till på Bloglovin varje gång. Jag har svårt att begränsa mig mellan alla (runt 50) bloggar som jag följer, men här är mina 10 favoriter (utan inbördes ordning) just nu.

 Inspirera Mera - En fin, personlig inredningsblogg som inspirerar mig något enormt nu när jag & sambon bor i ny lägenhet sedan några månader tillbaks. Mycket bilder, som är ett måste för att jag ska älska en blogg.

 Lauren Conrad - Som det inbitna The Hills-fanet som jag är saknar jag Lauren i de nya säsongerna. Jag gillar hennes stil och alla snygga kläder, skor & väskor. Är du som jag? Kolla in LC-bloggen!

 Hedgehog in a Storm - Underbar, personlig, bra skribent! Den här bloggen har jag följt sedan ett par år tillbaks nu och det känns lite, lite som att jag känner Sara.

 Kenza - Lite förutsägbart, säger ni kanske? Jodå, men eftersom jag knappt följer en enda modeblogg fungerar Kenza lite som min stilinspiration. Dessutom är hon jäkligt positiv och ödmjuk - två egenskaper som jag tycker om.

 Linnlowes.com - Personlig/Mode/Livsstilsblogg. Snygga foton blandat med lite skönhetstips och outfitbilder. Kan inte bli fel.

 Elinas Värld - Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Elina skriver en av de bästa personliga bloggarna out there, med precis rätt blandning av egna tankar, modetips & sköna tävlingar.

 Stina-Lee - Den här bloggerskan har varit med rejält länge men jag har inte upptäckt henne förrän för ett par veckor sedan. Jag gillar att hon ofta har väldigt tänkvärda inlägg och att hon verkar vara en snäll människa som uppskattar de små glädjeämnena i livet.

 Beauty By Tanci - Tanja var en av tjejerna som var med på bloggträffen förra helgen. Hennes skönhetsblogg är grymt rolig att följa och hon uppdaterar OFTA, så att jag aldrig behöver vara utan nya inlägg när jag är sugen på att skönhetsbombas.

 Cult Design - Jag tror att det finns minst 10 skålar, ljusstakar och annan förvaring från Cult Design hemma hos oss. Jag blev superglad när jag såg att de hade en egen blogg. Nu planerar jag för lite mer grejer till samlingen.

 Cecilias Bokblogg - Jag älskar böcker nästan lika mycket som jag älskar skönhetsprylar. Med jämna mellanrum skriver Cecilia om sina bästa boktips just nu, med betyg från 1-5 och jag antecknar minst tre stycken att klicka hem från AdLibris direkt.

Kommentarer
Linn

Nämen, tusen tack<3

2010-04-28 20:42:59
http://linnlowes.com
Beauty by Tanci

Hej Veronica! Oj vad glad jag blev tack så mycket för din fina utmärkelse :) Stor kram på dig!

2010-04-28 20:44:37
http://beautybytanci.se
Veronica, Beauty Place

Linn: Det var så lite så - älskar din blogg! :)

2010-04-28 20:44:50
» p i n k n a t i o n . s e

Cult design äger! Älskar verkligen deras saker :)

2010-04-28 21:50:01
http://pinknation.se
Sandra | Inspirera Mera

Åh vad roligt, tack så mycket! Tack för de fina orden, de värmer.

2010-04-29 00:52:03
http://www.inspireramera.se
hedgehog-sara

Åh - tack så jättemycket, vad gullig du är <3

2010-04-29 06:26:30
http://hedgehog.se
Veronica, Beauty Place

Beauty by Tanci: Stor kram tillbaks! Gillar man något ska man berätta det.



Pinknation: De är underbart fina och stilrena.



Sandra: Vad härligt att höra.



hedgehog-Sara: Varsågod så mycket :)

2010-04-29 08:16:20
Anonym

Hej!

Du missar väl inte allt The Hills-skvaller på:



http://laurenconradvskristincavallari.blogg.se



Ha det bra!

S

Vad kul att du gillar min blogg! Kram :)

2010-04-29 22:17:30
http://laurenconrad.blogg.se/

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0