Välkomna hit!


Date: 2009-11-04 Time: 08:16:47
Kategori: Allmänt { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

Vid slutet av dagen igår var statistiken mycket högre än vad den brukar vara och det har jag blogg.se:s framsida att tacka för. En liten länk till mitt inlägg om body lotions, som jag postade häromdagen, låg på deras framsida under dagen.

Välkomna hit, alla nya läsare! Hoppas att ni tycker att bloggen verkar trevlig och är inspirerande. Beauty Place är en skönhetsblogg med en blandning av tips, nyheter och recensioner om allt inom skönhet. Med allt inom skönhet menar jag att huvudingredienserna är smink och hudvård med en liten sprinkle av hårvård.

Är det något speciellt ni vill läsa om, lämna gärna en kommentar. Jag ska försöka att svara på de kommentarer som har trillat in redan, under dagen.

Välkomna


Kommentarer
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!

Hej kära trogna bloggläsare!



Nu vänder jag mig till dig som jag vet följer min blogg med information om vad som pågår. Som jag tidigare informerat håller min blogg på att byta plattform. Jag ska gå över till en egen domän och därför fungerar för närvarande inte adressen: alisagonzalez.se då den är under bearbetning hos webbhotellet.



Så för närvarande ligger min blogg under den gamla adressen: alisagonzalez.blogg.se men så fort allt är klart med nya plattformen kommer den gamla adressen att fungera igen och allt kommer att vara tillbaka till det gamla vanliga för er läsare.



Jag vill tacka dig för att du följer min blogg, det betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att ni har överseende med det lilla krånglet under den närmaste tiden. Men när allt är klart kommer det att kickstarta min blogg. Jag ser verkligen framemot detta.



Ha en fortsatt trevlig dag!

Mvh

Alisa

2009-11-04 09:48:57
http://alisagonzalez.blogg.se/
bitte

Hej vill tipsa dig om min nya tävling.



Du har chans att vinna ett presentkort på 500 kr från Beautyplanet



http://www.lovemercury.se/2009/november/tavling.html

2009-11-04 17:25:46
http://www.lovemercury.se
Camilla

Tack för din kommentar om min blogg, vad glad jag blev :) Roligt få se en av alla bakom sifferstatistiken! Och kul att se att din statistik rasat i höjden, är så roligt att få besökare till sin sida!! Hoppas den stiger ännu mer för dig :D

2009-11-06 21:17:36
http://millansmemoarer.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Camilla: Det var så lite så :) Kul att få en kommentar från dig med. Gick intervjun bra idag?

2009-11-06 21:37:36

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0