Tävla om Personlig Almanacka!


Date: 2009-11-23 Time: 19:14:41
Kategori: Tävlingar { 17 Kommentarer }
______________________________________________________

Personlig Almanacka

Åh, vad roligt det här är! Jag har fått chansen att tävla ut inte bara en utan tre, ja tre, personliga almanackor till er läsare. Hihi... kommer ni ihåg TV-Shop där de alltid började alla försäljningar med något i den stilen; köp NU så får du inte bara en utan två, JA TVÅ, av den här skitsaken. Hur som helst så är det här ingen skitsak, det senaste året har jag använt och älskat min Personliga Almanacka.

Personlig Almanacka designar du själv genom att bestämma färger, teman, text på framsida och hur du vill att layouten och innehållet ska se ut i själva kalendern. Själv har jag en vecka på varje uppslag + en ruta för jobbanteckningar per dag, en ruta för träning och längst ner plats för en lista på speciella saker jag ska komma ihåg att göra under veckan som jag sedan kan bocka av. Den är rosa och innehåller mitt favoritcitat på första sidan. Men du kan välja att den ska se helt annorlunda ut om du vill - svart, rockig, ljusblå, söt.. whatever makes you happy. Almanackan är perfekt om du, precis som jag, brukar gå runt i alla stans butiker och kolla efter kalendrar men aldrig hitta en som har precis ALLT rätt.

De 3 personer som vinner får presentkort på en almanacka som de sedan går in och designar på hemsidan. Men berätta vad jag ska göra för att vinna, säger ni säkert nu. I will!

1. Berätta för mig hur du hittade till Beauty Place första gången och vad det var som gjorde att du tyckte om bloggen.

2. Gör detta i en kommentar till detta inlägg, glöm inte din mailadress!

3. Gör det innan söndag den 29 november klockan 20:00, då jag avslutar tävlingen. Efter detta kontaktas vinnarna via mail.

Kommentarer
Sofie

Jag hittade till din blogg en gång i tiden när vi satt på en fest o pratade bloggar =) och sedan har jag använt en länk via Elinas blogg till din =)) brukar komma in o läsa alla tips du skriver om och eftersom jag själv inte är så hemma på det här med smink och annan vård om sig själv så är det jättekul att läsa dina tips... har fått massor med ideér och testat mycket som ja annars inte ens skulle tänka på =)) Så det tackar jag för!! =)) //Sofie

2009-11-23 19:54:22
http://lillfia.blogspot.com
tina

Åh! Jag gav en sån till en vän i födelsedagspresent för några månader sedan och har önskat mig en egen sedan dess! Vilken perfekt tävling! :)

Jag hittade din blogg när jag var uttråkad en dag för flera månader sedan och sökte lite vettiga bloggar om skönhetstips och lite blandat om skönhetsprodukter, på en sökmotor någonstans.

Tycker verkligen om den, särskilt eftersom några av dina favoriter även är mina, så jag ser det här som en slags kroppsvårds-/skönhetsbibel. Tack! :)

Kram, Tina

Jennie

Jag hittade hit till din blogg genom sökningar efter smink/skönhetsbloggar (tror jag sökte på bloglovin om jag inte minns fel) Sen dess är jag helt fast, efter första inlägget jag läste la jag till dig på bloglovin. Det jag gillar med din blogg är att du alltid kommer med flera olika bra tips på produkter. Att du har ett utbud och att det inte bara är smink. Utan även parfymer, body lotion, produkter för håret osv. Sen tycker jag du beskriver produkterna väldigt bra, du säger verkligen vad du tyckte om en produkt du tex testat och man ser att du tar med både för och nackdelar. Det gör att det du skriver känns väldigt trovärdigt =) (sen är det klart att man tycker olika ibland :P)Jag känner iallfall efter att ha läst flera andra bloggar där man ibland bara skriver om nackdelarna alt fördelarna. Du däremot har med precis det jag vill läsa om en produkt! =) Att du även ger produkterna betyg är toppen!

Nu gjorde jag ett väldigt långt inlägg, och skulle säkert kunna skriva massa mer. Men detta är det jag främst gillar med din blogg :)



Kramar Jennie

2009-11-23 21:47:15
http://uniqueangel.blogg.se/
Makeuponista

Hej!

Första gången jag hittade hit var nog genom någons skönhetsbloggs länklista. Man klickar vidare hela tiden och sedan finner man (förhoppningsvis!) något kul. Det gjorde jag iallafall och nu är jag en flitig läsare och bloglovin-följare. :) Jag kommer inte heller ihåg vad som gjorde att jag fastnade, men blandningen av recensioner, tips, favoriter och tävlingar är underbar! :)

2009-11-23 22:00:03
http://makeuponista.wordpress.com
Emma

Jag fann din blogg via "Bitchens länkar", och då Måste det ju vara bra och ABSOLUT var det så. Du låter mig komma in i en rosa värld fylld av härliga bilder, tips, rabattkoder, pressreleaser och annat härligt. Jag besöker dig flera gånger om dagen. Om jag vinner en kalender lovar jag att till och med skriva in det som en aktivitet under dagen =) Kram och tack för tävlingen

2009-11-24 10:40:03
http://beautybyemma.wordpress.com
Sunniva

Jag hittade hit via min fina bästis:) Gissa vem..? :D Eftersom hon alltid är så snygg så är det roligt att ta del av hennes tips och rekommendationer.

2009-11-24 18:19:11
Theres

Första frågan är svår... Tror faktiskt jag bildgooglade (något jag glömt) och ramlade in här. Sen var jag "fast".

Andra frågan är lättare. Bloggen är lättläst och det händer mycket spännande här. Alltid något nytt att läsa, inom flera olika områden (som alla intresserar mej). Kanonblogg, helt enkelt.

2009-11-25 15:49:46
http://theresj.blogg.se/
aleeekz

jag hittade hit genom någon länk tror jag, och tyckte att den var fin/enkel och du skriver bra :).



jag är med :).

2009-11-25 16:15:28
http://voffsen.blogg.se/
Jennica

1. Jag sökte runt på Mode & Skönhet på blogg.se och så fann jag ett gammalt inlägg där du bland annat hade skrivit om body butter från the body shop, först tänkte jag att det bara var en annan rosa skärande blogg.. Men efter att ha kollat igenom den så se jag flera "beauty" saker och smink och därför gillar jag den.



Ett plus om jag vinner för det är min födelsedag den 6:e december :D

2009-11-25 19:25:40
http://fivetwozero.blogg.se/
Anonym

Hei:)

Jeg fant bloggen din en dag jeg var ute etter å lese skjønnhetstips,og i en blogg var det skrevet om deg og din blogg,nå kommer jeg desverre ikke på hvilken blogg det var,men jeg klikket meg inn her og ble veldig fornøyd:) bra blogg med masse gode tips,jeg leser din blogg hver dag i håp om gode tips man bare må få med seg:)



klem stine

2009-11-25 20:04:41
Amanda

Jag satt och sökte på lite bloggar på bloglovin och då hittade jag din :)Jag tycker din blogg innehåller många bra tips på smink och skönhetsprodukter som inte kostar skjortan. Dessutom är det bra skrivet! :)

2009-11-25 21:19:15
http://aaaammannda.blogg.se/
lisa

Jag har för mig att jag hittade bloggen via Candis när jag surfade runt på jakt efter snygga bloggdesigner. Eftersom smink är mitt guilty pleasure så fastnade jag. Och ja, att du hade en söt rosa blogg utan massa reklam hjälpte definitivt. Alldeles för många skönhetsbloggar är röriga och smockfyllda med reklam.

2009-11-26 00:06:15
http://schmut.net
Elin

Jag hittade in till din blogg när den låg med på förstasidan på blogg.se, och jag blev överlycklig så fort jag klickade mig in här och såg att det faktiskt var en riktigt bra blogg med massor av härliga tips! Jag själv älskar smink,hud och andra skönhetsprodukter, men vågar sällan testa något nytt innan jag har hört om någon annan gillar det. Här får man massor av tips, och produkterna du tipsar om är verkligen BRA! :D

2009-11-26 10:00:24
Sophie

Hur jag hittade din blogg kommer jag knappt ihåg längre... En länk från någon annan beauty-bloggare var det iallafall, liglossbitch kanske?

Jag fastnade för dig blogg av två anledningar. Dels för att det är en så bra blandning av smink, hudvård, hårvård osv. Det blir aldrig tjatigt och enformigt.

Dels för att vi verkar ha ganska lika smak - du skriver om sådana produkter som intresserar mig. Jag är till exempel inte så förtjust i lila ögonskuggor och illgröna nagellack utan mer naturliga sminkningar och hud- och hårvård. Alltså sånt du skriver om!

2009-11-26 17:32:15
Tessan

Jag hittade din blogg genom en kompis som gillar den. Du tycker du tar upp bra saker och har bra tips. Den är lättläst också och du skriver bra. Plus för att produkterna inte är jättedyra.

2009-11-27 13:02:29
kerstin

Jag hittade dig via Bjooti, och gillade bloggen direkt - den handlar ju om smink och hudvård! Jag gillar blandningen av tips, recensioner och fina bilder.

Caroline

Din blogg hittade jag faktiskt just idag via bloggen Sublimt som jag i sin tur hittade via bloggen Beleza :P (älskar skönhetsbloggar). En liten lista på det jag gillar med just din blogg kommer här:



- Språket. Du skriver korrekt men samtidigt lättsamt och opretentiöst. Inläggen är lagom långa för att man ska läsa varenda ett och du har bra styckesindelning.

- Bilderna. Jag gillar att du har bilder till de allra flesta inläggen, det gör bloggen mer levande och ännu roligare att läsa.

- Innehållet, såklart! Din blogg innehåller en bra blandning mellan smink, hud- och kroppsvård i olika prisklasser. Recensionerna uppskattar jag extra mycket!



Det här är en blogg som jag helt klart kommer fortsätta följa :)

2009-11-29 09:57:03

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0