Paletter en masse


Date: 2009-11-10 Time: 19:21:29
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

En palett i någon form är en perfekt present (eller julklapp) till sminknörden, för det finns så mycket att tycka om. Blanda läppglans, ögonskuggor, rouge och kajal i ett kit eller köp en stor palett med flera olika nyanser av samma smink. I kollaget är några av mina favvos. 

Chantecaille är mästare på paletter av olika slag. Läppglanskitet går nog hem hos de flesta. När det gäller skuggor och rouge vågar man nästan inte röra Chantecailles varianter - de har alltid otroligt fina mönster.

♥ Löjligt stora (men otroligt fina) palettsamlingen Wish for the perfect palette från Smashbox lockar nog de flesta som är endast lite intresserade av skönhet. Vad sägs till exempel om 64 ögonskuggor?

Urban Decays bidrag är paletten Brow Box med ögonbrynsskuggor i olika nyanser, tillhörande pensel och pincett. 

Kommentarer
Victoria

Hej där!

Har du testat ögonskuggorna nåt så att du kan ge något typ av uttalande redan nu? :)

2009-11-22 14:38:54
Victoria

Hoppsan, nu vart det i fel inlägg, det var alltså ELF-skuggorna jag undrade över.. :)

2009-11-22 14:40:24
Veronica, Beauty Place

Victoria: Jag har testat dem men inte tillräckligt många gånger för att det är dags för en recension än. Jag kan dock säga att de är väldigt pigmentrika :)

2009-11-22 16:16:20

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0