roseflower by the body shop


Date: 2009-02-28 Time: 15:02:35
Kategori: Kollektioner { 6 Kommentarer }
______________________________________________________



Jag var och tittade och testade The Body Shops vårkollektion Roseflower häromdagen. TBS har ju verkligen ryckt upp sig på sminkfronten under de senaste 2 åren. Produkterna i Roseflower ser ni på bilden - speciellt gillar jag rougen, hur fina som helst. Eftersom jag är lite extra svag för rosa nyanser på kinder och läppar blev den här kollektionen en stor favorit hos mig. Det blir absolut minst ett inköp för min del!

Det enda jag egentligen saknar i Roseflower är ett fint bronzingpuder. Body Shop har istället valt att ha med Radiance Stick i nyansen Sheer Pink som du applicerar på kindpenen för att skapa lyster.

Och förresten.. om ni tycker att trycken i ögonskuggorna är söta så kan jag säga att de är ännu bättre på riktigt! Jag vill ha för mycket just nu, min plånbok blir inte glad på mig..

Kommentarer
orchid

åhh älskar läppstiften i denna serien, jag änvänder aldrig läppstift annars med dessa blir som ett oklibbigt läppglans på med lagom färg!

2009-03-02 20:15:06
http://orchid.devote.se
Mrsmodesty



Å, visst är kollektionen fiiiin! Jag köpte det rosa läppstiftet och det är så skirt och fint, lite som läppbalsam, fast med bra pigment och hållfasthet, köp, köp!!!

2009-03-03 10:37:11
http://mrsmodesty.blogg.se/
Miss fame

Jag älskar läppstiften:-)

2009-03-04 22:27:54
http://fameglory.blogg.se/
Pixelpig

Ack ack, jag var och klämde och kände på de här igår, jättesugen både på skuggorna och läppstiften, men plånboken skrek så högt att jag var tvungen att gå ut från affären.. ;-)

Kanske nästa gång, har man riktig tur finns något på rea så småningom.

2009-03-07 10:59:16
Mirry

Hur ser din sminkväska ut?



Spana in Borås största blogg och se vilka produkter vi använder oss av!



www.arntyochmirry.se

2009-03-07 16:22:32
http://www.arntyochmirry.se
Veronica, Beauty Place

orchid: perfekt ju! jag gillar heller inte riktigt läppstift men det finns många bra alternativ som känns som ett mellanting nu.



mrsmodesty: ååh, uppmuntra inte mitt shoppingsug, haha!





missfame: det verkar vara många som gör det, nu blir jag ännu mer sugen :)





pixelpig: visst är det farligt?!

2009-03-07 17:15:37

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0