Fin i håret efter besök hos Bobby!


Date: 2009-04-21 Time: 19:57:18
Kategori: Hårvård { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Nu har jag precis kommit hem efter mitt besök i huvudstaden hos Bobby. Vilken trevlig och duktig kille! 45 minuter gick hur snabbt som helst bland prat och skratt om bloggande, shopping och jobb (och lite killar). Jag ville inte ta av för mycket på längden på mitt hår utan bara få till lite mer frisyr än förut och få bort mina slitna toppar. Jag blev jättenöjd med resultatet och kommer definitivt att komma tillbaka.

Ni är ganska många som har efterfrågat bilder och åsikter så jag lägger upp lite kort. Jag behövde inte ens fråga om kort (och det var tur för det kändes lagom pinsamt att göra), Bobby tyckte det var så kul att jag drev en skönhetsblogg så han vinkade själv dit en av tjejerna som jobbade där så att jag skulle kunna lägga upp lite följetångsbilder.
Kommentarer
Li

Du har jättefint hår!

2009-04-22 10:05:12
Veronica, Beauty Place

Li: Vad gullig du är, tack så mycket!

2009-04-22 11:26:43
Hellen

Verkligen fint :D synd att jag i etuna när du endå var i sthlm.....

2009-04-22 19:54:41

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0