Nya saker från Body Shop


Date: 2008-10-06 Time: 20:29:27
Kategori: Shoppat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Helgens tripp till Göteborg resulterade i att jag återvände hem med några extra påsar. Jag hittade flera godingar - förutom hudvård och lite smink hittade jag även vinterjacka, höststövlar och en ny tvål från Lush (där jag för övrigt skulle kunna promenera runt, lukta och testa i evigheters evighet).Body Shop hade de erbjudandet: Handla för 400 kronor så får du en present på köpet... farligt! Jag föll givetvis för frestelsen, köpte en ny Chamomille Eye Makeup Remover (favoriten), handkrämen Almond Oil Daily Hand and Nail Cream och så en liten grej till mamma.

Poff, sa det bara, så var necessären med läppglans, Aloe dag- och nattkräm och en ny body lotion nerpackad i min påse tillsammans med allt det andra. Jag passade på att förnya mitt medlemsskap också, så nu kan jag shoppa loss inför julen med lite rabatt också. 

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: beauty_place@hotmail.com,
RSS 2.0