Sminknyheter från Oriflame


Date: 2008-12-01 Time: 18:02:46
Kategori: Nyheter { 3 Kommentarer }
______________________________________________________



Oriflame lanserar 2 nyheter på sminkfronten - läppstiftet Silky Kiss & Power Curl Mascara. Ur pressinfon:

Silky Kiss
Ett läppstift som ger en intensiv nyans efter endast en applicering. Innehåller ingredienser som mjukgör dina läppar samt silkeskomplex som ger en mjuk och lätt applicering. Silky Kiss är berikad med ett silkeskomplex som ger en härligt mjuk och cremig konsistens vilket ger en jämn och intensiv nyans vid endast en applicering. Med en elegant och sensuell, röd förpackning blir Silky Kiss ett måste för allas läppar. Kommer i 12 läckra nyanser.

Power Curl Mascara

Mascara som ger dina fransar ett maximalt lyft där fransen lyfts från roten för extra hållbarhet och stadga. Den exklusiv formulan och den speciellt utformade mascaraborsten ger tillsammans ögonfransarna ett lyft och mer definition. Borstens design är formad för att nå en perfekt applicering i första svepet och för att skapa perfekt separerade fransar med volym.

Läppstiftet kommer att kosta 110 kronor och mascaran 115 kronor. Båda är på väg hem till mig i ett paket, så att jag kan klämma, testa och recensera - självklart får ni läsa mer så fort jag har bildat mig en uppfattning om dem!


Kommentarer
RM

Åh, läppstiftet vill jag ha!

2008-12-01 18:56:08
http://recenseramera.blogg.se/
Sublim

Jag väntar också på att få hem produkterna, ska bli spännande jag har aldrig testat nåt från Oriflame förut.:)

2008-12-01 23:23:24
http://sublim.wordpress.com
Veronica, Beauty Place

RM: Det kommer alldeles säkert upp på deras hemsida att beställa när som helst!



Sublim: Vad tycker du än så länge?

2008-12-09 19:55:16

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0