Recension av: Biotherm - Aquaradiance Foundation


Date: 2008-04-28 Time: 19:24:52
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Under gårdagen gjorde bloggnätverket hos PRET-ty (på ny adress men med samma kanoninnehåll) gemensak sak och recenserade foundations för att vi alla ska kunna få massor av bra tips på en gång. På grund av en hel del på schemat i helgen hann jag inte med att skriva ihop min recension, men den kommer nu istället.

Det tog inte lång tid att fastna för Biotherms foundation Aquaradiance, trots att jag bara har använt den ett litet tag. Jag anser dock inte att en foundation behöver lika lång testtid för att kunna utvärderas som vissa andra produkter - antingen känns det bra eller inte, liksom. Och det gör det!

Aquaradiance ger en riktigt bra grund att arbeta med för att få resten av sminket att sitta bra - vid den här tiden på dagen känner jag mig fortfarande fräsch och då har jag inte bättrat på mer än läppglans under dagen. Den är dessutom dryg och jag kan tänka mig att min fina flaska kommer att räcka ett bra tag. Hyn känns inte ett dugg torr efter att jag applicerat min foundation, som jag kan tycka att den ibland gör. Plus för pumpflaskan - det borde alla foundations ha! Om man får lägga till ett plus för den snygga utformningen av flaskan så får den här det alla gånger, frostat glas som ser fräsch ut. Och så innehåller den SPF15 också, toppen inför vårens härliga strålar som äntligen kommit.

Enda minuset som jag ser det är att jag kunde tänkt mig att den varit en aning mer täckande, vill man inte satsa på den naturliga looken - som till kvällen/party till exempel - får man arbeta ett tag.


image406

BETYG: BBBB (4/5)

Kommentarer
Lene

åh vad den lät trevlig. är den för torr hy eller?

2008-04-28 20:53:03
http://faktalene.blogg.se
Beauty Princess

Lene: Nej, den är för normal och/eller kombinerad hy. Men det finns en hel del foundations från Biotherm att botanisera bland, så du kan säkert hitta en som är lika bra för din hudtyp :)

2008-05-01 12:49:33

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0