Recension av Redken - Blonde Glam


Date: 2007-05-09 Time: 20:11:35
Kategori: Recensioner { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Den som läser min blogg någorlunda regelbundet är nog fullt medveten om att jag är ett stort fan av produkter från Redken, hårvårdsserien All Soft har hyllats många gånger. Eftersom jag bleker håret tänkte jag för ett drygt halvår sedan att det kunde vara en bra idé att investera i en speciell serie just för blont hår. Så när jag var i USA i 2 veckor i höstas så kom jag hem med både schampoo och balsam från Redkens Blonde Glam-serie. Så här skriver Redken på sin hemsida:

"Blonde Glam innehåller en formula som är speciellt anpassad för naturligt eller färgbehandlat hår med olika blonda toner och slingor. Genom Redkens exklusiva Interbond Conditioning System och multidimensionella Crystal Shine Complex, hjälper det att aktivera glans, förtydliga färg och förstärka dess styrka. Blont hår blir glänsande och fyllt med en glittrande, dimensionell glans."

image329

Blonde Glam är långt ifrån dåligt, men när jag jämför med All Soft så får den inte riktigt samma höga betyg (All Soft är en klar 5a för mig). Men, missförstå mig rätt, BG är väldigt bra ändå. Efter att ha schamponerat och balsamerat håller sig mitt hår rent i 2½ dag ungefär innan det börjar bli fett och det tycker jag är mycket bra! Balsamet gör att håret inte blir statiskt och lätt att reda ut. Mitt hår blir lent och jag tycker att det glänser lite mer än vanligt sedan jag börjat använda serien. Doften är lätt citrusaktig men inte överdriven och tar inte över på något sätt efter att håret har torkat. I like!

Betyg: BBBB (4/5)

Kommentarer
Mia Andersson

=)

2007-05-10 07:11:46
http://www.recept-mat.se
cecilia

Gillar redkenprodukter!

2007-05-11 22:30:44
http://cillenl.webblogg.se
Beauty Princess

Cecila: Absolut, jag med!

2007-05-12 17:36:44

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0