Recension av Body Shop - Hemp hand protector


Date: 2007-05-08 Time: 20:32:57
Kategori: Recensioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

image326

Min Hemp hand protector har funnits med i min handväska i ett par månader nu. Jag är väldigt förtjust i krämen - den återfuktar väldigt bra, även för mina händer som är torrare på vissa partier. Men den har sina nackdelar också, den absorberas inte så snabbt och lukten... den är inte mycket att hurra för. Det här lovar Body Shop om krämen:

Vårda dina händer! En intensivt återfuktande handkräm för torra/mycket torra händer. Går lätt in i huden och kladdar inte. Hemp Hand Protector förebygger att händerna torkar ut och är vattenavstötande. Innehåller hampfröolja samt lanolin och glycerin.

Jodå, återfuktande är den som sagt och att den fungerar för mycket torra händer är kanon, det är det inte många handkrämer som gör. Att den är vattenavstötande har jag inte ens märkt och den kladdar ju faktiskt precis efter att jag använt den. Men har man inte så bråttom så är Hemp hand protector kanon och mitt tips är att varva med en annan handkräm. Själv använder jag HHP en gång på morgonen och efter att jag diskat/lagat mat (efter allt vatten som torkar ut) och sedan använder jag en "vanlig" handkräm några gånger under dagen för att slippa kladdet. Men minus för lukten - som påminner om en svag lukt av mögel (jo, det är sant) - och förpackningen som, även om den är lite söt och rolig, är väldigt opraktisk. Bort med skruvlock på alla krämtuber! 

Betyg: BBB+ (3+/5)

Kommentarer
Emelie

Jag har hört mycket om den här krämen och att den ska vara väldigt bra mot torr hy. Men jag avskräcktes faktiskt av den obehagliga lukten. Jag provade på handen på förmiddagen och lukten satt kvar hela dagen :S Så nej, hemp får nog vara för min del tyvärr.

2007-05-08 23:35:55
http://pssion.wordpress.com
Beauty Princess

Emelie: Ja, den är inte mycket att ha! Men kanske kan de göra något åt lukten, för då tror jag produkten skulle gillas av många fler.

2007-05-12 17:39:19

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0