Google Analytics


Date: 2007-03-15 Time: 14:54:21
Kategori: Allmänt { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

image305

Det är många bloggare som redan har skrivit om Google analytics, men jag känner att jag vill puffa för det i alla fall. GA är ett statistikverktyg som, i alla fall jag, tycker är bättre än alla som jag har provat innan. Google Analytics är, för det första, lätt att lägga in i kodmallarna och det är kanon för mig som inte är överdrivet hemma på xml-språk. För det andra är informationen man får från GA allt som behövs och så lite mer ändå. Jag kan, förutom att få reda på besökare varje dag och över en längre tid - få reda på vart mina läsare sitter och vart de kommer ifrån. Här är lite information som jag tycker är kul att ha fått reda på:

De fem bloggarna som genererar flest besökare genom att länka till mig:

1. Bjooti
2. Rouge
3. Beautiful Ones
4. Shopoholic Light
5. Goddess

Större delen av er som läser sitter i Sverige men det finns även de som är från Frankrike, Norge, Kanada, USA och Finland. Jag blir nyfiken på vilka alla är, lämna gärna en kommentar!

Man kan oxå se vilka sökord folk har använt för att komma till bloggen och det är allt ifrån "look fantastic" till "concealer" till "bad gal".

Hur som helst - om ni inte har något statistikverktyg för er blogg som ni är nöjda med, prova detta!


Kommentarer
Johan Hansson

Jag använder också Google Analytics och är riktigt nöjd med dess funktioner. Jag lär mig otroligt mycket om besökarna och deras beteende-mönster.

2007-04-04 09:25:17
http://www.johan.se
Maria

Låter coolt, måste prova! :)

2007-04-22 14:33:03
http://www.shoppoholic.blogg.se
Beauty Princess

Maria: Ja, det är inget dåligt verktyg. Hoppas du tycker om det!

2007-04-24 13:34:34

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0