Rea vecka 31


Date: 2007-07-31 Time: 13:32:28
Kategori: Fyndtips { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Eftersom det blivit några veckors rea-tips som utgått pga min semester slänger jag in en nu, fast det är mitt i veckan. Galet av mig, eller hur, haha! Det är lite sommarstiljte på webbshopparna nu känns det som men ett och annat smått och gott hittade jag allt.

image356


1. Det är väl ingen som har missat veckans vara hos Satine? Icybag är nog kanon för alla er som bokat eller tänker boka sista-minuten och inte vill ha kladd i väskan på stranden. 99 kronor istället för 149. Men hurry, hurry.. erbjudandet gäller bara till 2 augusti.

2. Hos Waterbellis hittar vi Repair Schampoo från L'oreal för 129 kr (215 kr) - det är ju nästan halva priset!

3. Chic Online bjuder på Comodynes solservetter för ynka 79 kronor (119 kr)... perfekt att bunkra upp med eftersom sommaren verkade utebli det här året. Snart sätter ju kräftskivorna igång och då vill i alla fall jag se lite solbränd ut...

4. Och här är veckans kap... giftset från Elizabeth Arden med 40% rabatt. Personligen är jag inte så förjust i 8 hour cream men till alla er andra. HQ Hair is the shit! (och så fick jag använda det uttrycket för första & sista gången i mitt liv).

5. Hos Accessora bjuder man på 20 % rabatt på produkter från Campoz de Ibiza. Doftljuset med mandarin skulle passa bra i mitt vardagsrum.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0