Din Stil, vecka 22


Date: 2006-05-31 Time: 20:52:20
Kategori: Din Stil { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

35761-195   35761-194

Sandra
skriver: "Här kommer mina bidrag, både lyx och budget. Jag kan inte ha en utan fler, men just nu har jag bara varvat mellan tre stycken(jag är ju tvilling och måste vara lite ombytlig). Decleors systéme corps är något jag kör med just nu då jag är gravid. Jag använder den tillsammans med Decleors aromassence tonilastil som är en olja bra för att motverka bristningar på huden, runt magen. Decleors Systéme corps är en lotion som är dryg och smälter samman med huden snabbt och lämnar en fräsch doft utan att vara för påträngande. Den är bra för alla hudtyper, speciellt för lite torr hy. På benen där jag är väldigt torr fungerar den utmärkt. Jag har köpt min från Hudoteket, kostnad 408kr för 400ml. Inte så dyrt då den är dryg. Lite budget. Jag är ju en Oriflamefanatiker som har fastnat för många, många av deras produkter.Inte bara för prisets skull utan för att de passar mig helt enkelt. Jag gillar milk and honey gold -nourishing hand and body cream. Kroppskräm som passar alla. Jag gillar doften och jag tror att även de med torr hud skulle tycka den är bra, vilket jag har på benen. Pris 99kr ord.pris för 250ml hos Oriflame, just nu 69kr. En annan favorit som jag varvar med är Nivea´s bodycreme, den blå. Luktar diskret och gott.Passar också lite torrare hud. Krämig konsistens. Priset vet jag ej då jag inte köpt den på ett par månader."

Li delar med sig av sina favoriter inom lotion och body butter: "Mina favoriter är Olive Body Butter och Hemp Body Butter från Body Shop. Hemp passar när man har riktigt torr hud men luktar inte så gott. En som luktar himmelskt är "Touch me, then try to leave" från Benefit. Man blir helt silkesmjuk! Brukar gå och lukta på mig själv när jag använder den. Men den är dock lite dyr. Av lotions gillar jag Garniers BodyCocoon(orange pumpflaska) och Dove Nutri Body Milk. Båda går in bra i huden och ger mycket fukt. Garniers är mer lättflytande medans Doves konsistens är lite mer åt Nivea hållet."

Min favorit är också Body Butter från Body Shop, men i lukten Brazil Nut, som jag upptäckte efter att ha fått den i present av sambons syster. Lagom doft och produkten återfuktar väldigt bra och absorberas snabbt.. allt som man kan tänkas vilja ha, helt enkelt! =D

35761-193  35761-119

Kommentarer
Goddess

Måste lukta på era favoriter

2006-05-31 23:05:15
http://goddessess.blogspot.com/
emmi

Min favorit är också Body Butter från The Body Shop i Brazil Nut. Den luktar verkligen underbart och återfuktar huden hur bra som helst! :) Gillar även dofterna mango, shea & cocoa. Om du inte redan har haft det så skulle det vara roligt om nästa "Din Stil" skulle vara "Läppglans" :)

2006-06-03 11:59:46
Beauty Princess

Emmi: Shea och cocoa har jag inte provat, men mango är underbar, precis som papaya.. det håller jag med om. Läppglans har varit med på Din Stil tidigare, titta i kategorin Din Stil så ska du säkert hitta den. Hoppas du kan hitta en ny favorit!

2006-06-09 10:41:54

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0