Shoppingdag


Date: 2006-02-09 Time: 17:36:56
Kategori: Blandat { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Idag fick jag lite tid över efter ett morgonseminarie i Västerås, så jag kilade ner på stan en timme medans jag väntade på tåget hem. Mycket roligare att shoppa i en lite större stad, först blev det ett snabbesök på Kicks (som föresten slipat på sin hemsida.. kolla in) där jag provade lite läppglans och ögonskuggor. Nästa inköp blir en guldskugga från Nouba som jag klämt på ofta på senaste tid, men den hade de inte idag. Sedan kilade jag in på FACE Stockholm, underbar butik och ännu bättre när servicen är bra, som idag, eftersom det var mitt på dagen när ingen annan var där. Jag fick tips om ansiktsscrub med aloe vera och en fuktgivande ansiktsmask som jag ska iväg och köpa när jag fått lite mer pengar, idag blev det bara 2 makeupsvampar, för mina i sminkväskan börjar bli grisiga.

Sedan kikade jag in på Lush, som jag varit nyfiken på ett tag. Pratade lite med butiksexpediten och det blev till slut ett inköp av Lip Service, ett läppbalsam som också fungerar på torra fläckar, nagelband och dylikt. Dessutom innehåller den bara naturliga råvaror! Nu ska jag prova några dagar, sedan kommer en recension.


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0