Brush-on gloss


Date: 2006-02-02 Time: 17:39:20
Kategori: Smink { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

På tal om gloss som man applicerar med en borste som glosset kläms ut på, som jag bloggade om i tisdags, så spanade jag lite extra efter dess billigare varianter igår. Isa Dora har Brush-on Gloss som sin motsvarighet till glosset från Estee Lauder så jag tittade på och provade det på Åhlens.



Förhoppningsfullt öppnade jag korken och ville ha hittat något liknande för mindre än hälften av priset, student som man är. Men nej, helt plötsligt kommer en jätteklick ut och jag får ingen kontroll på mängden av glosset som jag vill ha ut överhuvudtaget. Färgerna var dock härliga, halvtrensperanta och finns i 8 varianter. Tyvärr smakar glanset konstigt på läpparna och jag kunde inte sluta tänka på det. Det sitter rätt bra, men är ingen sensation, tuben är i alla fall snygg och priset bra för en tunn plånbok. Nja, det blir nog att längta vidare efter glosset från Estee Lauder för min del.

Kommentarer
name

Kan funka om man har en tunn plånbok som du säger, men man kanske får räkna med att råka ut för det du gjorde. Splash, sen hade du en stor hög med glans på handen. =)

2006-02-02 20:06:04
Beauty Princess

Name: Ja, egentligen ska man ju lägga lite mer pengar isf och bli helt nöjd... mer min filosofi =) Haha, ja splash verkligen!

2006-02-02 21:22:13

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0