Recension av Lumene Berryfun Lip Gloss


Date: 2006-04-08 Time: 17:35:04
Kategori: Recensioner { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

I söndags för en dryg vecka sedan inhandlade jag Berryfun läppglans från Lumene och har sedan dess använt det dagligen. Jag gillar verkligen färgen, nr 11 Be My Own, som jag satsade på men det finns 15 olika färger för dig som tycker om valmöjlighet. Nyanserna går från ljusa, nästan transparenta till brunt och kraftigt rött. Flaskan har en bra appliceringssvamp i änden på locket som gör det enkelt att sätta på.

Stort plus för att glanset innehåller omega-6 samt omega-3 och även vitamin e som återfuktar läpparna. Jag tycker att det känns att det är skonsamt för läpparna, till viss del känns det som ett läppbalsam även om det är snygg glans på det. Mitt Berryfun håller i 1-2 timmar om jag inte äter eller dricker med det på och sedan får jag fylla på för att det skall se nysminkat ut igen. Minus för att det inte riktigt går att "fläska på" med det för att se festsminkad ut och att det därför inte går att använda för alla tillfällen, men jag tycker verkligen att det fungerar bra som ett vardagsglans. Jag köpte mitt för 85 kronor på Åhlens och det innehåller 6 ml läppglans.

berryfun
Betyg: BBB+


Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0