Buzz


Date: 2006-04-26 Time: 12:07:11
Kategori: Blandat { 3 Kommentarer }
______________________________________________________

Jag har, som många andra, blivit medlem i Buzzador. Där får man testa nya produkter inom olika områden, gratis och först och se vad man tycker om dem. Tanken är att man automatiskt sprider namnet om den nya produkten till vänner om man tycker om den och att företag kan få konstruktiv kritik på ändringar och liknande inför sin egen marknadsföring. Direkt när man blir medlem får man ett paket med olika varuprover hem i brevlådan, det här ska bli spännande och jag lovar att rapportera om vilka grejer jag provat om de är relaterade till skönhet.

Om du själv vill gå med och också testa kan du klicka på länken nedan (så framgår det att jag har bjudit in er): http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=beauty_princess   


Om du vill veta mer innan du bestämmer dej kan du följa den här länken:
 http://www.buzzador.com?refstr=beauty_princess  



Kommentarer
manda

Hej, detta hör kanske inte hemma just på det här inlägget men men. har du eller någon annan provat foundation från bodyshop? jag funderar på att testa den utan olja då jag har blandhy och lätt blir blank. Eller kanske något annat bra tips på foudation för blandhy?

2006-04-26 19:37:50
Beauty Princess

Manda: Nej, jag har inte provat deras foundation mer än i butik, men jag postar ett inlägg i eftermiddag och ser om någon annan har gjort det =)

2006-04-28 11:30:51
manda

Tack tack:)

2006-04-28 17:08:50

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0