Skörd från gårdagens klubbkväll


Date: 2005-11-30 Time: 13:23:53
Kategori: Smink { 12 Kommentarer }
______________________________________________________

Var hur kul som helst på Make Up Stores klubbkväll igår. Mycket folk, från början gick det knappt att vända sig, mousserande vin och choklad. Nya kollektionen Chocolate var riktigt fin, två bruna skuggor med guldskimmer i den ena, chokladfärgat nagellack och läppstift. Självklart bjöd de på flera olika set med ihopplockat smink i olika teman som de hade rabattpriser på. Kunde själv inte hålla mig ifrån setet med tre lipgloss i härliga färger. Inköpt blev:

Make Up Stores tidning nr 3, 2005: En härlig tidning med inspirerande bilder av sminkningar, där det visas hur man kan använda MUS smink och där de listar vilka produkter de använt. Intervjuer med skönhetsprofiler finns också och specialerbjudanden.
Lip Gloss Trio: Set med tre olika lipgloss; Star Lips Monte Carlo, Gloss Lips Azur och Star Lips Hamptons. Härliga färger med mycket skimmer i, kunde bara inte hålla mig från att köpa =D
Microshadow Future Queen: Härlig basskugga, som jag verkligen behövde. Använde Isa Doras palett innan och den håller tyvärr inte hela dagen. Den här fungerar både som highlighter och att kombinera med andra skuggor för snygga skiftningar.
Glitter Eyeliner Diamond: Så fick hon äntligen sin glittereyeliner. Som jag längtat.... Fin färg, lite silvervit, som jag kan använda både till fin vardagssminkning och till party!
Face Cool Balm: Jag behövde nytt ansiktsvatten, så jag slog till på den här som är speciellt utvecklad för den skandinaviska kylan och den känsliga hyn under vinterhalvåret. Är så mild så den kan användas runt ögonen och kan även användas på bomullspads för att läggas på ögonlocken och få ner "puffiness". Nu ska vi bara se om den gör vad den lovar!
Microshadow Atmosphere: Eftersom jag handlade för över 500 fick jag en present på köpet =D Alltid trevligt. Ögonskuggan är i ljust lila och jag gillar sådana färger så den ska absolut komma till användning!
Nail Polish Trance: Också en present för att jag kom över 500 kronor. Var ju dessutom sugen på ett nagellack så detta satt fint. Rätt mediumlila nyans, kanske inte ultimat, jag hade velat ha något i rosa, men gratis är aldrig fel.  

mus skörd

Var det några andra som var på klubbkväll? Jag vet att SJT skulle... vad hittade du för fint?

Kommentarer
Helena

Läppglans setet ser härligt ut. Vad kostade det? Och hur är det med skimret, är det liksom finmalt eller glitter? Känner att det börjar bli dags att ta mig till en stad som har MUS snart :)

2005-11-30 13:54:02
http://lipglossbitch.se/blog
Beauty Princess

Helena: Det kostade 350 kronor och finns endast en begränsad tid sa de på MUS. Alla set gick rätt bra åt igår så passa på, det var härliga glans. Skimret är ganska finmalt, det är inte glitterkorn utan mer så att det skimrar i olika synvinklar. Lagom tycker jag. =D Det är roligt att shoppa på MUS, hoppas det blir en julklapp till dig själv därifrån snart!

2005-11-30 14:19:00
therese

jag var på klubbkväll igår, jag drack ett glas mousserande, åt 4 bitar choklad och väntade på att de skulle dra vinnarna i lotteriet. sen drog jag! jag pallade inte med trängseln!

förra gången jag var på klubbkväll vann jag andra pris i lotteriet!

2005-11-30 16:36:10
http://terrinho.blogspot.com/
Sjt

Jag kom aldrig iväg till klubbkvällen, åh vad jag ångrar mig nu! Men den 15 december är det dags igen, då ska jag vara på plats!
Vad kul att du hittade så mycket :) Var faktiskt inom make up store idag och hörde mig för om den bruna glittereyelinern som jag vill ha men som lyckats ta slut, och den kommer antagligen in imorgon eller på fredag :D Så då ska jag in igen, men till en annan mus-butik denna gången, där jag var idag är dom inte speciellt trevliga och det är faktiskt inte alls lika kul att handla då! Nej, tacka vet jag min favvo mus i lund :) Du får berätta vad du tycker om ansiktsvattnet sen, behöver verkligen nya rengöringsprodukter.

2005-11-30 20:28:58
http://sjt.blogg.se
Beauty Princess

Therese: Nej, var fruktansvärt mycket folk men märkte att det tunnades av lite efter lotteriet. Du köpte inte något då? Ååh, blir lite avis, ville ju vinna något igår. Vad fick du då för något, förra gången? Jag blev nyfiken på vad det var i de där härliga påsarna!

2005-11-30 20:29:57
Beauty Princess

SJT: Nämen vad synd att du inte kom iväg. Igen den 15 december, det har inte jag fått någon inbjudan till =( Förstår att du inte blir sugen, hela shoppingglädjen kan försvinna om man känner sig nonchalerad av personalen, särskilt med smink om man frågar om råd etc. Igår var de trevliga allihop, lite upptagna men hjälpsamma när man väl lyckades "fånga" dem. Ska se till att rapportera när jag använt den några gånger. Ska ta slut på min Lancome först tänkte jag.

2005-11-30 20:37:27
Lindisen

Jag var där! Köpte deras "The Creme" och hittills är jag jättenöjd! Dryg, skön och MYCKET fukt! Dessutom blev det en av deras nya glitter ögonskuggor, den som ser ut som glittereyelinern fast som man "duttar" på istället. Sitter som berg! Och så blev det ett läppstift, det från Chocolate serien, "Truffle". Jag är inte en läppstiftmänniska, men detta är jättesnyggt! Och inte alls så mörkt som man tror.

2005-12-02 10:12:11
http://www.lindisen.com
Beauty Princess

Lindisen: Aha, The Cream fungerar alltså så bra som de säger? Det låter ju riktigt kul med glitterögonskuggorna och chocolateserien var ju "to die for", hela setet!

2005-12-02 11:37:28
therese

hmm... vad var det nu jag vann...?
en brun/guldig ögonskugga (alcazar kollektionen) och sen var det saker för huden. blev lite besviken trots allt. jag vill ju ha SMINK! *hahaha*

2005-12-04 22:34:50
http://terrinho.blogspot.com/
Beauty Princess

Therese: Hihi, ja det är ju det som MUS är mest känt för. Hur tyckte du att hudvården fungerade?

2005-12-04 22:46:04
therese

ärligt talat så gav jag bort hudgrejerna till min "svägerska", hon är mer för sånt än vad jag är. jag ägnar mig bara åt smink

2005-12-05 09:13:24
http://terrinho.blogspot.com/
Beauty Princess

Therese: Aha, då är jag med. Jag älskar hudvård, tänk på mig nästa gång =P Hehe!

2005-12-05 12:10:31

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0