Isa Dora Holiday 2010 - Glitzy


Date: 2010-11-01 Time: 21:21:00
Kategori: Kollektioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Åh, nu ni - nu är det inte långt kvar till jul! Idag började nedräkningen till första advent som innebär fint pynt, upplysta fönster och mumsiga lussebullar. Julen är min absoluta favorithögtid och det blir inte mindre underbart av alla fina kollektioner och ha-begärliga produkter som lanseras just nu.

Isa Doras Holiday-kollektion heter Glitzy och är inspirerad av dekadens, glitter och glamour. Nyanserna som går igen i sminket är vitt, silver, guld och djup violett. På kollektionsbilderna har man valt att fokusera på ögonen och läpparna är gnistrande och ljusa.



Ögonskuggspaletterna är ju en produkt som verkligen har gått hem bland skönhetsbloggerskor och jag tror att den här också kommer att gillas av de flesta. Jag skäms nästan för att erkänna att jag inte har testat en av de "nya" paletterna än, men så är det tyvärr. Eftersom jag ändå behöver åka ner till stan här i Göteborg i veckan, för att ordna med min älsklings 30-årspresent, ska jag passa på att titta närmare på Glitzy som börjar säljas i butiker nu i november.

Är det någon speciell produkt i kollektionen som lockar dig? Mina favvos är, förutom paletten, läppstiftet Purple Glitz och den tjocka eyelinern The Liner Eye Stylo. Jag inbillar mig att jag ska få enklare att måla på eyelinern med en lite tjockare pensel. Om det stämmer har jag ingen aning om, det återstår att se om jag bestämmer mig för att testa.

Kommentarer
anna

tycker att isadora är jätte bra ! :)

Veronica, Beauty Place

Anna: Jag gillar deras ögonskuggor skarpt. Vilken produkt är din favorit?

2010-11-03 20:41:40

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0