Recension: ELF Cosmetics - Eyelid Primer


Date: 2010-05-02 Time: 14:39:06
Kategori: Recensioner { 4 Kommentarer }
______________________________________________________

ELF Cosmetics Eyelid primer


För ett tag sedan fick jag ett paket från E.L.F Cosmetics som bland annat innehöll deras Eyelid Primer. Ögonlocksprimern har jag använt nästan varje dag sedan dess - antingen utan skugga över, bara för att ljusa upp ögonlocken och se piggare ut eller med flera olika nyanser av ögonskugga.

E.L.F Cosmetics lovar att primern ska göra så att ögonskuggan sitter längre, inte lägger sig i vecken och gör ögonlockens ton jämnare. Håller ELF vad de lovar, undrar ni kanske då? 50/50 skulle jag vilja säga. Primern är definitivt bra för att fixa en ljus, jämn ton och jag tycker att det blir en stor skillnad innan och efter att jag har applicerat den över ögonlocken. Jag ser pigg och mer make:ad ut, på ett riktigt naturlig sätt - något jag verkligen gillar. Det är också en aning lättare och smidigare att arbeta in och sudda ögonskuggan efter att jag använt primern.

Men, när det kommer till den viktiga delen av en primers användningsområde, det vill säga att se till att ögonskuggan sitter där den ska hela dagen (och kvällen), där är ELFs Eyelid Primer sådär. Min ögonskugga börjar lägga sig i vecken ungefär vid lunchtid och även om den inte försvinner lika snabbt som utan en primer så gillar jag inte skugga som "veckat sig". E.L.F Cosmetics Eyelid Primer är ju dock en rejäl budgetprodukt och kostar bara 18 kronor - så det drar upp betyget till godkänt.

BETYG: BBB (3/5)

Kommentarer
Emma

fin blogg :)

2010-05-04 13:35:43
http://justhoas.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Emma: Tackar :)

2010-05-04 21:51:25
Darling

Ja för 18 kr kan man ju inte kräva så mycket :)

2010-05-05 09:07:12
http://finslipad.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Darling: Det är väl så. Samtidigt tycker jag inte att ett märke ska lova mer om sin produkt än de kan hålla.. vissa budgetmärken är ju 10 gånger bättre än de dyrare.

2010-05-05 19:28:27

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0