Dreaming of Sephora


Date: 2010-04-14 Time: 18:23:05
Kategori: Blandat { 6 Kommentarer }
______________________________________________________


Nu när jag och min älskling äntligen har bokat vår USA-resa är det fritt fram för mig att börja drömma om shoppingen. Tänk er.. om en månad står jag där inne på Sephora och försöker bestämma mig för vad som ska få följa med hem. Jag kommer att njuta av varje sekund av värme, shopping, god mat, roliga utflykter och såklart massor av kärlek!

Se fram emot och räkna med många drömmande inlägg den kommande månaden, kollage med Sephora-produkter (som dock finns hos många webshopar också) och jakten på min perfekta shoppinglista.

♥ Eftersom jag redan är ett stort fan av Benefit blir det utan tvekan så att jag kommer köpa i alla fall en produkt. Georgia, ett persikotonat rouge, som ska ge den perfekta glowen står högt upp på listan.

♥ Bland alla mina ögonskuggor från diverse märken delar Too Faced förstaplatsen med Make Up Store. Av den enkla anledningen kommer jag se till att köpa på mig många av deras duoskuggor i LA.

♥ En skuggprimer är ett måste, känner jag, och letar just nu febrilt efter den perfekta. Känner jag mig själv kommer jag hem med flera, bara för att testa liksom. Den blå tuben kommer, liksom skuggan, från Too Faced.

♥ Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha för att arbeta på brännan vid hotellets pool. Jag skulle med andra ord behöva fejka - Juicy Coutures tub var så fin så den fick vara med i kollaget.

♥ Lika bra att löpa linan ut och kosta på sig en tinted moisturiser för att se fräsch ut utan den där brännan jag snackade om. The Balm är älskad bland många skönhetsjunkies, så den kan vara värd att testa.

Pacifica Tuscan Blood Orange Body Butter. Alltså, bara namnet! Som den äkta body lotion & butter-freak jag är, kommer jag att komma hem med minst 3 olika.

Har ni några LA-tips till mig? Shopping, restauranger, utflykter... snälla, bomba mig med kommentarer!

Kommentarer
Sara - Ensamstående mamma

Ögonskuggan såg riktigt fin ut :)

2010-04-14 18:28:29
http://dolphin.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Sara: Ja, visst är den? Det fina är att nästan alla från Too Faced är så där ha-begärliga :)

2010-04-14 18:30:04
Ninni

Gud vad härligt! Sephora är ju gunkälskarnas Mecka! Jag ska till New York i aug-sept och kan knappt bärga mig! Sephora i Spanien besöker jag varje sommar, men de har du så smalt sortiment här i Europa.

2010-04-14 19:48:29
http://colourbyninni.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Ninni: Ja, det är ju verkligen det. Jag har bara varit i en Sephorabutik en gång och det var ett alldeles för kort besök :) Trevligt med New York, har du varit där tidigare?

2010-04-14 21:37:56
Katia

Hej,tänkte bara att kika in och att önska dig en trevlig fortsättning på kvällen.

Kram:)

2010-04-15 20:46:59
http://newstar.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Katia: Detsamma till dig! :)

2010-04-16 08:09:57

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0