Shoppat 090730


Date: 2009-07-31 Time: 09:03:58
Kategori: Shoppat { 2 Kommentarer }
______________________________________________________


Mamma frågade igår om jag var en shopaholic. Inte då. Jag tycker bara om att unna mig saker.

Jag hämtade nämligen ut ett efterlängtat paket hos mitt ombud igår. Det innehöll ett provkit med rengöring från KEB Swedish Formula, med rengöring, ansiktsvatten och en fuktkräm. Alltid lika skoj att testa nya märken och det ska bli spännande att se vad jag tycker om KEB. Jag passade på att klicka hem ett läppglans från Smashbox "gamla" Toki Doki-kollektion (som är utgående nu så passa på om du vill ha något) också - jag hoppas på den ultimata aprikosa nyansen.

Dessutom skäms jag nästan över att säga att jag, som skönhetsbloggare, aldrig har testat en primer. Därför blev det nu äntligen så att jag shoppade den berömda Photo Finish-primern från Smashbox. Jag har ju trots allt ett litet ansvar om att lämna recensioner till er som läser Beauty Place. Eller hur?

Eleven var dessutom lika duktiga som vanligt med att skicka med rikligt med prover - härligt! Bland annat lite parfym. Mer om det senare idag.

Kommentarer
Mayaline

Härlig shopping! Photofinish primern är verkligen grym :)

Veronica, Beauty Place

Mayaline: Jag tycker också att den verkar bra, men ska testa lite till innan jag lämnar en utförlig recension.

2009-08-09 20:02:01

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0