Din Stil, vecka 31 - Bästa hårborttagningsprodukt


Date: 2006-08-03 Time: 08:20:41
Kategori: Din Stil { 0 Kommentarer }
______________________________________________________

Såhär på sommaren när man helst ska gå klädd i shorts, kjol eller klänning hela tiden (rätt omöjligt med det obefintliga fina vädret här på västkusten) så ska man helst ha fina välrakade ben. Denna veckans tema blev därför bästa hårborttagningsprodukt, för jag är i testartagen och ska förhoppningsvis klämma in en vaxning snart. Passar på att ursäkta för att Din Stil inte kommer förrän nu, men igår blev en myskväll och ingen ork fanns för bloggande.

Li skriver om sin favorit: Jag har ganska känsligt hud och det som verkar skonsammast för mig är otroligt nog epilering. Har en sån där silk-epil. Det gör mest ont dom första gångerna men det blir mindre och mindre hår allt eftersom. Dock tar den inte bort allt hår. Rakning går väl snabbast men mitt hår växer så fort så jag får stubb dagen efter. Så jag brukar epilera och sen raka bort de små fjun som är kvar. Då blir det nästan ingen stubb och benen håller sig lena länge. Det värsta jag har testat är nog Veets sprayskum som såldes förut. Det tog inte bort håret och brände och sved. Sen fick jag utslag/eksem som varade i 2 veckor. Sen dess har jag inte kunnat använda några produkter alls från Veet.

Kitty lämnade en kommentar istället för mail men får gärna vara med ändå: Har testat veets varm & kall vax. tycker inte det är värt resultatet.. kör med vanlig rakning ( venus divine ) och har ett mkt bra resultat i ca två dagar, sen kommer stubbem igen =)

Jag kör också på rakning med Venus rakhyvel och är nöjd med själva hyveln, den tar bort allt hår utan att jag får skärsår och så men, som Kitty säger, efter några dagar kommer stubben och det känns som ett deltidsjobb att hålla efter. Skulle vara underbart att vaxa, så det blir nog att prova snart, snart. Annars är det ju ett stort plus att rakning inte gör ont överhuvudtaget.

venus   silk

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0