Läsvärt 9/11


Date: 2010-11-09 Time: 12:00:00
Kategori: Allmänt { 5 Kommentarer }
______________________________________________________


För ett tag sedan skrev Katta Kvack ett tänkvärt inlägg om hur vi borde vara flitigare med länkandet till andra bloggare och bloggerskor som har skrivit inlägg som vi tycker lite extra mycket om. Hon skrev det så bra så jag tänker inte ge mig på att återge hennes budskap. Jag visar helt enkelt hur inspirerad jag blev genom att ta upp temat som har legat i vila sedan i våras - Veronica tipsar: Läsvärt bland bloggar i veckan.

 Hos My Beauty Secrets tipsas det om hur du ska gå tillväga om du är sugen på att färga håret själv. Matnyttiga, ingående steg för dig som vill spara någon tusenlapp genom att slippa gå till frisören. 

 Sublimt funderar över det här med sminkförvaring. Jag, som älskar att titta in i andras skönhetsgömmor, älskar inlägget. Själv har jag ett helt städskåp i mitt eget badrum som jag har fyllt med mina skönhetsprodukter.

 LGB bjuder på vinterns kanske läckraste röda nagellacksnyans. Jag är rätt säker på att hon swatchade en liknande förra året som jag också föll hals över huvud för. Eftersom jag inte har lyckats glömma den än så ska jag nog se till att shoppa den här varianten i veckan.

 Hos P'ssion recenseras Biotherms Skin.Ergetic. Jag försöker verkligen att hålla mig till en och samma hudvårdsrutin nu, fram till bröllopet om dryga 6 månader, men oj vad sugen jag blev på de här fuktkrämerna.

 Här på Beauty Place berättade jag om och visade bilder på Isa Doras Holiday-kollektion Glitzy. Väl nere på stan i torsdags var jag på både Åhléns & Kicks för att få kolla in produkterna live men fick besviket gå därifrån igen eftersom de inte hade fått in något än.

Kommentarer
Honi

Många bra inlägg :) Har läst dom flesta redan men det var en eller två jag inte hade läst!

2010-11-09 12:39:54
http://honi.blogg.se/
sminkjante

Alltid intressant med länkande, det är alltid något man glömt bort eller inte läst. Jag ska också bli bättre på det här igen. Jag glömde bort det när vi slutade med bloggnätverket på Pret-ty.se.

2010-11-09 15:02:41
http://sminkjante.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Honi: Vad skoj att du hittade lite nytt att läsa :)



sminkjante: Visst är det svårt att komma ihåg, av någon anledning? Jag blev förvånad över hur länge sedan det var jag hade satt ihop en lista.

2010-11-09 16:55:32
canez

Hejsan jätte snygg design, du har inte lust att fixa min va ? :) kramar

2010-11-11 17:54:56
http://canez.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

Canez: Tack, vad gullig du är. Det är dock inte jag som har gjort den, jag är helkass på sådant. Men surfa in till Sara-Candis, det är hon som har designat och hon brukar göra det på beställning. http://candis.se/

2010-11-11 20:42:08

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0