Beautiful Blogger Award


Date: 2010-11-16 Time: 09:00:00
Kategori: Om Mig { 10 Kommentarer }
______________________________________________________


Fina vännen Elina gav mig en Beautiful Blogger Award, tack så mycket gumman! Passa på att kolla in hennes blogg och hennes fina dotter Tuwa.

♦ Som vinnare ska du kopiera in bilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick priset av.
Ge priset till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Jag nominerar:

 Vackra Linn - jag älskar hennes blogg med fina bilder, snygga modefynd och tips på bra shoppingsajter på nätet.

 Jag har läst Elina Hasslunds blogg i nära ett par år vid det här laget och älskar den fortfarande. Hon verkar vara en väldigt mysig person med en förkärlek för det goda i livet, precis som jag.

 Bloggveteranen Stina förgyller ofta mina kvällar med välskrivna inlägg och jag älskar att hon alltid lyckas vara positiv och försöka se det som är bra i varje situation.

 Malin, som skriver skönhetsbloggen Sublimt har troligtvis beautyvärldens finaste läppar. Och så bjuder hon på en väldigt bra blogg också!

 Anne skriver den nischade bloggen Nailtastic och jag, som vanligtvis är rätt dålig på att lacka naglarna trots att jag är duktig på att shoppa nya nagellack, blir alltid supersugen på att fixa till mina händer när jag läser hennes blogg.

 I Nöd & Lust är en inspirerande bröllopsblogg, perfekt för alla er andra tjejer (och killar) som också skall gifta er snart. Katja, som skriver, är personlig i sitt skrivande och verkar vara supergullig.

 Helena, som driver bloggen LipGloss Bitch, är de flesta skönhetsjunkies bekanta med. Men eftersom jag vill veta mer om Vältummat-Helena får hon den här nomineringen.


7 intressanta saker om mig:

 Jag är en sucker för olika poängsystem i butiker och har säkert 15 olika medlemskort på bland annat The Body Shop, Kicks, Sisters, MQ, NK, ICA, Åhlens... you name it.

 Jag är ruskigt petig med mitt hår, vilket resulterar i att jag åker 6 mil till Borås varje gång jag ska klippa och slinga mig. Mia, min überduktiga frisör, ska också fixa mitt hår och min makeup inför mitt bröllop.

 Jag blir fru och byter efternamn till Vigren om lite mer än sex månader (den 28 maj). I lördags köpte jag min drömbrudklänning och ville gå runt med min nya tiara hela kvällen efteråt.

 Jag och fästmannen är tillsammans stora tv-serietöntar. Hittills har vi tagit oss igenom samtliga utgivna avsnitt av How I Met Your Mother, Scrubs, Dexter, True Blood och Californication. Dessutom har jag själv plöjt igenom The Hills, The City, Sex and The City och Gilmore Girls.

 Jag gör världens godaste potatisgratäng (enligt de som känner mig).

 Mina favoritfilmer är Moulin Rouge & Walk The Line och mina favoritböcker Patient 67 & Tillsammans är man mindre ensam.

 Jag är 28 år och utan körkort... men väldigt nära just nu.

Kommentarer
Anna

Tack för tips till intressanta bloggar, alltid välkommet! Nailtastic älskar jag med, men några av de andra har jag inte bekantat mig med än. Spännande!

2010-11-16 18:38:37
http://mrsdolittle.blogspot.com/
Linn

Sv: Tack, va fint skrivet :*

2010-11-16 19:14:09
http://linnlowes.com
Veronica, Beauty Place

Anna: Nämen vad skoj att du tyckte om tipsen! Ofta gillar man ju ungefär samma sorts bloggar men det är så roligt när man hittar nya favoriter :)

2010-11-16 19:28:23
p i n k n a t i ♥ n

Va bra lista!

2010-11-16 20:00:28
http://pinknation.se
Veronica, Beauty Place

Pinknation: Vad roligt att du tycker det :)

2010-11-16 20:01:07
sublim

Å, vad roligt med en nominering! Tusen tack för komplimangen också!:D



Ska försöka peta ihop ett eget inlägg.:)

2010-11-16 21:01:09
http://www.sublimt.se
Fia

Vad härligt med giftermål =) Underbart!! O nästan exakt ett år efter oss =) Vi gifte oss 29 Maj :D Kram och lycka till med all planering

2010-11-17 16:57:54
http://lillfia.blogspot.com
Veronica, Beauty Place

Sublim: Du, det var så lite så :) Ska bli skoj att läsa ditt inlägg.



Fia: Ja, det ska bli helt fantastiskt att äntligen bli fru! Vad roligt att det nästan är på samma datum som er :) Kram!

2010-11-17 21:14:14
Eva-Marie

Måste säga att du har en väldig fin och charmig blogg=)Och kämpa på med körkortet ,själv tog jag när jag var 34 år .5 år sen nu

Veronica, Beauty Place

Eva-Marie: Men åh, vad gullig du är! Tack så mycket. Jag kämpar på och är väldigt nära just nu. Vad duktig du var som tog tag i det du också - det är inte lätt med heltidsjobb, familj osv.

2010-11-22 20:27:49

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0