Smashbox Spring 2010 - Heartbreaker


Date: 2010-01-16 Time: 17:01:46
Kategori: Kollektioner { 2 Kommentarer }
______________________________________________________

Vid det här laget börjar alla skönhetsmärken rulla ut sina vårkollektioner och jag kommer skriva om några av dem för att ge lite inspiration men också för att stilla min egen längtan efter våren. Personligen är jag skittrött på vinter, kyla, hala vägar att köra på och torra läppar. Fina bilder på skira toner och rosa läppglans får mig att bli lite gladare. Våren är nämligen min absoluta favoritårstid - allt blir ljusare, varmare och vackrare.

Smashbox vårkollektion Heartbreaker innehåller blandade godbitar. Framförallt deras allra första doft, som heter just Heartbreaker eau de parfum. Den ska dofta som en blandning av blommor och samtidigt lite kryddat med en bakgrund av vanilj. Det låter tyvärr inte riktigt något som skulle tilltala mig.



Med Heartbreaker-paletterna för ögonen - Kiss & Tell och Hot Date ska du kunna skapa olika looker, både för dagen och kvällen, enligt Smashbox. Personligen tycker jag att båda känns lite "dag-aktiga", med ljusa nyanser som känns mer fräscht än het dejt en sen, mörk vårkväll.

Heartbreaker innehåller också puder/rouget Baked Starlight som känns lite som en önskan att få till en lika stor succé som Benefit fått med bloggälsklingen Thrrrob. Starlight ska ge en sexig glow för att du ska känna dig fräschare. Kollektionen toppas med Roller Gloss och Lip Shine i vårljusa toner.

Nja.. det var inte riktigt något som lockade mig så mycket. Dessutom är jag bara lagom imponerad av Smashbox produkter sedan innan. How about you, kommer du shoppa nåt?

Kommentarer
kelli

fin blogg du har! :)

2010-01-17 15:19:34
http://kellsi.blogg.se/
Veronica, Beauty Place

kelli: Tack snälla, vad kul att du tycker om den :)

2010-01-17 17:33:03

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0