Kopiera stilen: Naturligt vacker


Date: 2010-12-25 Time: 09:00:00
Kategori: Inspiration { 0 Kommentarer }
______________________________________________________


Det finns få stilar som inspirerar mig så som den naturliga skönheten gör. Jag älskar den där fräscha, har-just-duschat-och-bara-slängt-på-lite-mascara-looken. Vi som försökt få till den någon gång vet alla att det krävs mycket mer än bara en dusch och målade fransar för att se sådär naturligt snygg ut. Jag inspireras av alla kändisar i kollaget ovanför, de lyckas alltid se oförskämt fräscha ut.

Några tips för att kopiera stilen av bland annat Reese Witherspoon, Hilary Duff och Leighton Meester:

♥ Investera i riktigt bra hudvård så att du har en bra grund och väl återfuktad hud. På så sätt behöver du inte täcka hyn med en massa smink, vilket bidrar till den där fräscha känslan. Mina favoritmärken är Dermalogica eller KEB Swedish Formula.

♥ Lägg ner lite extra tid på att hitta en foundation och concealer som verkligen passar dig, din hudtyp och hudton. Din foundation ska jämna ut och täcka blossande, röda partier medan concealern bland annat täcker mörka ringar under ögonen så att du ser pigg och utvilad ut, ett måste för den fräscha looken.

En highlighter, gärna i krämform, som appliceras över kinderna är hemligheten bakom själva fräschheten. Spana in Leighton och Reese, så ser du hur deras kinder liksom skimrar - så ska det se ut.

♥ Måla ett rouge i puder- eller krämform över kindäpplena. Håll dig till rosa eller ljust aprikosa toner för att skapa den fräscha looken, som om du just kommit hem från en långpromenad i skogen.

♥ Ingen stjärna som ser sådär naturligt vacker ut gör det utan ett hårsvall som ständigt ser nytvättat och fönat ut. Ett bra schampo och balsam är alltså A och O, kombinera det med en volymmousse som du applicerar i hårbotten innan du fönar håret. För att behålla den fräscha looken utan att tvätta håret varje dag - kör på torrschampo då och då.

Kommentarer

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback

Beauty Place är din perfekta mix av nyheter, recensioner & tips om smink, hudvård och hårvård. Bloggen drivs av Veronica Vigren, som älskar allt inom skönhetsområdet. Vill du annonsera hos Beauty Place? Kontakta Veronica via mailadressen nedan. F-skattsedel finns.

Kontakta Veronica: [email protected],
RSS 2.0